<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
仲有就係希望金塊win, 咪對住clipper強勁既內線怪獸兵團...............
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 01:26 PM:

得nash一個..
今日好多人都一係冇james,一係冇odom
always估kobe都
Originally posted by queenly at 2006-4-29 01:34 PM:
今場kobe打得好差, 而且湖人既命中%同...
講起off.reb.
bonzi wells d進攻籃板成日都好鬼多... 今日成10個...
佢係咪靠衝搶呢??

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-29 at 01:43 PM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-29 01:36 PM:

昨晚聽番stephy講ge十大冧野..........
好鬼正~
電台??
Originally posted by queenly at 2006-4-29 01:37 PM:
仲有就係希望金塊win, 咪對住clipper強勁既內線怪獸兵團...............
我想睇LA打吡~
Originally posted by queenly at 2006-4-29 01:34 PM:
今場kobe打得好差, 而且湖人既命中%同...
其實kobe打得都唔算差,
成場掂波時間唔算好多,
且帶波鏟籃都係分波多,
頭3節都係射左10球~
況且咁做可以帶起全隊~
唯一係命中率低~但評術都話今場係kobe好少可拎得十幾分都仲可以話打得好ge一場~

今日成team都打得好有信心,
亦證明左打整體,強攻內線的打法係正確ge~
打完第一場之後,marion仲話:
[ 今日湖人調整左打法,但都係贏唔到,證明左咁樣打係唔得ge~]

真係估唔到湖人而家可以領先2-1, 係3月頭,我仲希望laker唔好對suns
驚sun 會橫掃lakers( 嗰時lakers連輸好多場俾sun la, kobe入51分都贏唔到.........)

期待之後嗰幾場啊~

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-4-29 at 01:48 PM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-29 01:36 PM:

昨晚聽番stephy講ge十大冧野..........
好鬼正~
係咩? 不過stephy比我最大既印象係佢   他不准我哭    果個mv,
個人認為佢係呢個mv裏面係最靚既

1280 x 1024 PIXEL下載

1280 x 1024 PIXEL下載

Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 01:41 PM:

電台??
係啊,都好耐之前~
2005年5月24日~

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-4-29 at 01:45 PM ]
Originally posted by queenly at 2006-4-29 01:44 PM:

係咩? 不過stephy比我最大既印象係佢   他不准我哭    果個mv,
個人認為佢係呢個mv裏面係最靚既
stephy呢個樣真係楚楚可憐~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-29 01:43 PM:

其實kobe打得都唔算差,
成場掂波時...
其實我最想佢對sun, 睇番湖人對灰態, clipper, 金塊果d輸得仲慘(內線太勁), 而家比佐個炸彈比阿king(對spur)已經好好運。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。