<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 酒逢知己--簡易調酒DIY (食野點可以冇酒)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-24 01:41 AM:
咁其實做酒保好似幾易bor~
話就易囉
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-24 01:41 AM:
咁其實做酒保好似幾易bor~
易就吾洗去学,去攞證書啦,D酒保有證書的
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 03:23 AM:

易就吾洗去学,去攞證書啦,D酒保有證書的
要證書咖原來 我而家先知啊~
原來咁專業既...
Originally posted by cgdmzlam at 2006-7-23 10:43 AM:
點解溝出來好似唔好飲既!!
好似呢隻~波本可樂 Bourbon Coke~~~~
我自己整  不過唔係用波本威士忌
就用一般既威士忌
威士忌都有不同酒精比例的,加上發烤的味道分別

所以要溝不同威士忌酒試試
Originally posted by boy40hk at 2006-7-23 08:14 PM:

係囉~~下下都每樣買小小試下真係好貴ga wo~
而且仲唔一定調得好飲~
你吾成日飲當然係好貴

但你日日落吧 !!!!! 同自己調一樣調得好飲

你就知边樣貴D
Originally posted by gigg11 at 2006-7-23 01:28 PM:
我自己好少飲酒~
成日都驚會飲醉~出醜於人前~xd
第日你工作上左位,要見D大客,你吾飲酒

飲酒又飲醉,先出醜於上司同大客前前前
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 03:34 AM:

第日你工作上左位,要見D大客,你吾飲酒

飲酒又飲醉,先出醜於上司同大客前前前
咁酒量有冇得練咖~?
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-24 03:37 AM:

咁酒量有冇得練咖~?
絕對有,只要吾傷身的話
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 03:31 AM:

你吾成日飲當然係好貴

但你日日落吧 !!!!! 同自己調一樣調得好飲

你就知边樣貴D
你都講得o岩ge~
不過唔係咁多人成日落bar咋wo
Originally posted by boy40hk at 2006-7-27 12:45 AM:

你都講得o岩ge~
不過唔係咁多人成日落bar咋wo
同意,因工作關係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 酒逢知己--簡易調酒DIY (食野點可以冇酒)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。