<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 賣身養兔 (條女幾索吓!!!!!!)
返回列表 回復 發帖

賣身養兔 (條女幾索吓!!!!!!)

哇!真係好肥下wor...

佢個''羅''同條女個''羅''有就fight

吾知條女X到某處肥吾肥大呢(吾好誤會係腳到小蹆哥處的小蹆肉ㄚ)

[ Last edited by playbr2 on 2006-7-26 at 05:09 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2006-7-26 04:09:
哇!真係好肥下wor...

佢個''羅''同條女個''羅''有就fight

吾知條女X到某處肥吾肥大呢(吾好會誤係腳到小蹆哥處的小蹆肉ㄚ)
嘩!!!!

playbr2仔,你連買身養兔都出買
+
   咁幾多錢佢先肯賣架﹖我都有興趣。  
唔錯既..兔女郎
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
hey, it seems it is not related to pets, should move to another district...
Originally posted by kinglai at 2006-7-26 05:20 AM:
   咁幾多錢佢先肯賣架﹖我都有興趣。  
星爺對白:一千幾百至一千幾百萬不等
Originally posted by playbr2 at 2006-7-26 05:38 AM:

星爺對白:一千幾百至一千幾百萬不等
我得幾舊水咋喎
Originally posted by clkgtr at 2006-7-26 05:39 AM:

我得幾舊水咋喎
比個‘‘波’’仔你玩‘‘一’’吓啦, 多謝幾舊ㄚ老細
真係激正呀!! ,樣又靚身材勁,殺死人啦~~
免子个样好似无动于冲甘喔
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 賣身養兔 (條女幾索吓!!!!!!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。