<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-18 11:23 PM:
just login....any one here??where is our host oh?
有d失望....無人既......
仲要就快訓添....
睇黎我今晚都唔可以傾得d乜lu~~
岩岩吃完晚餐,有咩野 傾。
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-18 11:29 PM:
唔知喎!! 都無人開話題....
依家仲好似得你同我係到....
Originally posted by 極樂 at 2006-10-18 11:31 PM:

唔知喎!! 都無人開話題....
依家仲好似得你同我係到....
等陣~~ 小姐妳咪走住呀~~~

sorry~ 我頭先走o左去玩美體按摩器~~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by Rika at 2006-10-18 10:32 PM:

岩岩沖完涼,搵緊有咩食
我岩岩放學返黎食雞蛋炒飯~~~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-18 11:29 PM:
嗯… 敢問點樣稱呼閣下呢?
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-18 11:33 PM:

等陣~~ 小姐妳咪走住呀~~~

sorry~ 我頭先走o左去玩美體按摩器~~
乜野美體按摩器丫?
有乜用?點用架?

好吸引人.......
me....i from malaysia.so happen that saw that LOVE LIVE CHAT.then i just join ur to 3838 lor
your dont mind right?
ok,host.....55 tell us some 話題!!!
Originally posted by 極樂 at 2006-10-18 11:35 PM:

乜野美體按摩器丫?
有乜用?點用架?

好吸引人.......
haha..ya i also want to know what kind of that?
host,how come you know 極樂 is a girl?
>.<
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。