<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
無計喎,你放唔低。雖然你地好有緣。但年齡問題嗎?
自由神 發表於 2017-1-25 09:31 PM
講年齡,我同佢有啲距離,雖然佢冇話過介意(佢都多都係當我阿哥,咁一定唔介意gei)......再講,我同佢都可以話兩個世界嘅人......佢就大學生,我就勉強叫做中五畢業......而且最重要係佢有個感情好好、行咗4年幾嘅男朋友....
講年齡,我同佢有啲距離,雖然佢冇話過介意(佢都多都係當我阿哥,咁一定唔介意gei)......再講,我同佢都可以話兩個世界嘅人......佢就大學生,我就勉強叫做中五畢業......而且最重要係佢有個感情好好、行咗4年幾 ...
ThomasKoon 發表於 2017-1-25 11:13 PM
感情無話2唔2個世界既。最重要係佢咩心態,同有無feel.

4年幾男友又如何?佢之前咪同你曖昧……
感情無話2唔2個世界既。最重要係佢咩心態,同有無feel.

4年幾男友又如何?佢之前咪同你曖昧……
自由神 發表於 2017-1-25 11:17 PM
咁講啦.....首先佢點諗、有冇feel, 我唔知;第2,佢同我嘅關係,談唔上曖昧,最多只可以話係好朋友,加上我知道佢好愛佢男朋友,佢哋而家感情亦都好好...雖然將來嘅嘢冇人知,但我都曾經試過俾人搶走咗個女朋友,嗰種難受嘅滋味我好清楚,所以呢啲嘢我唔會做...我淨係想佢開心,只要佢男朋友錫佢、俾到幸福佢,就算我永遠只可以做佢阿哥,我都冇所謂...
咁講啦.....首先佢點諗、有冇feel, 我唔知;第2,佢同我嘅關係,談唔上曖昧,最多只可以話係好朋友,加上我知道佢好愛佢男朋友,佢哋而家感情亦都好好...雖然將來嘅嘢冇人知,但我都曾經試過俾人搶走咗個女朋友, ...
ThomasKoon 發表於 2017-1-26 09:33 AM
你做阿哥都開心就唔會而家咁啦…
想你好炸……
人就一世,女就得一條。
我覺得佢明知你對佢有意,而佢又有男友都仲同你甘熟絡,佢都唔似無感覺喎
你做阿哥都開心就唔會而家咁啦…
想你好炸……
人就一世,女就得一條。
我覺得佢明知你對佢有意,而佢又有男友都仲同你甘熟絡,佢都唔似無感覺喎 ...
自由神 發表於 2017-1-27 05:44 PM
既然唔可能同佢一齊,做佢阿哥,起碼仲可以關心佢...
我冇講過,但佢feel到我鍾意佢....佢有冇感覺,我唔知,亦都唔敢諗...

評分次數

既然唔可能同佢一齊,做佢阿哥,起碼仲可以關心佢...
我冇講過,但佢feel到我鍾意佢....佢有冇感覺,我唔知,亦都唔敢諗...
ThomasKoon 發表於 2017-1-28 03:57 AM
咁,唯有祝你早日可以將對佢既愛情變做友情啦!
加油!
咁,唯有祝你早日可以將對佢既愛情變做友情啦!
加油!
自由神 發表於 2017-1-28 10:52 AM
Thanks BROS......新年快樂、心想事成
Thanks BROS......新年快樂、心想事成
ThomasKoon 發表於 2017-1-28 11:07 AM
Bros,  放幾耐假呀?
Bros,  放幾耐假呀?
ThomasKoon 發表於 2017-1-28 11:54 AM
4 days ja
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。