<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地有無女同學會校服裙入面淨係戴個Bra?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006/11/17 23:45:

嘩嘩~~~~~~
你咁都知?
我成日昅學生妹"under"o架
回應主題要扣分,批評他人有分加
Originally posted by ASPP at 2006-11-17 10:08 PM:
我記得我仲係學生果陣時,d女同學大多數都會加件底裙
但係依家果d淨係戴個Bra,依家做學生哥真係幸福
唔係喔
我果時d女仔唔係內面加底衫
而係出面加件冷背心呀
仲已成一種風氣 無論個天幾熱佢地都唔除
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-17 22:26:
有D 白色裙 仲要 專登 整件“黑色”比你...
假設你前面的是女仔,有一招都有點趣味,傳簿時響個女仔既旁邊傳,借機刺激一下佢

(事先聲明,我只係睇過而未做過嫁)
.
Originally posted by komojo at 2006-11-18 00:51:

唔係喔
我果時d女仔唔係內面加底衫
而係出面加件冷背心呀
仲已成一種風氣 無論個天幾熱佢地都唔除
果時無咁開放ma
人地女仔發育果時驚俾男仔笑嫁
.
Wa, today D 女學生 too open  la
马来西亚d中4 -> 中6女学生,差唔多个个都无打底,
真系要数有几多个既话,数有打底既会快好多。。。
我覺得黑bra著o係校裙入面好核突
Originally posted by 155220 at 2006-11-18 07:32 AM:

假設你前面的是女仔,有一招都有點趣味,傳簿時響個女仔既旁邊傳,借機刺激一下佢

(事先聲明,我只係睇過而未做過嫁)
我幾年前仲係中學生都有只係戴bra
透哂出黎
依家9月10月都係冷衫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地有無女同學會校服裙入面淨係戴個Bra?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。