<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » [原創]輕鬆一下,笑一下>>>玩下爛gag IQ題!!!
返回列表 回復 發帖

[原創]輕鬆一下,笑一下>>>玩下爛gag IQ題!!!

規則︰

- 發題者︰用[size=6color=Blue]藍色大字發表問題

- 回答者︰建議用 色 字寫出你認為ge答案 (咁係因為廢事其他未答ge巴打唔小心睇左,冇得玩)

- 請答完一題至一題, 即係上一題發問者揭曉答案後

- 請發題者在若干日數或已累積你認為夠的答案後,便發post以紅色大字發表正確答案

**話明爛gag IQ題,就當然係無鬼聊的!唔中意無聊野者請勿在此post發表偉論
亦希望巴打們唔好特登發post吹水

雖然答中冇分...不過都希望各位巴打踴躍支持
-------------------------------------------------------------------
出題︰

皇子似皇帝
咁皇后似乜???

[ Last edited by pigcat on 2007-1-12 at 10:33 PM ]
民主定民粹?
皇后像廣埸^O^唔識將d字整到你要既size..
我又問一條

A貓鍾意C貓,B貓又鍾意C貓,其實A貓同B貓都知對方鍾意C貓,但佢地本身係朋友。
有一日,A貓同B貓過吊橋,A貓不小心差點跌落橋,B貓一把抓住佢,救左A貓上黎,
咁A貓上到黎會同B貓講咩??
速成
口田4~~~
請各位跟rules玩

第一個ans岩....
民主定民粹?
Originally posted by iamkaka at 2007-1-12 10:14 PM:
速成
口田4~~~
you are correct^^不過下次請大家用白色字,效果會好D^^
我再問一條

食D咩會講大話??
(猜一種7記,便利店,麵包店有得賣既食品)

[ Last edited by karen0123 on 2007-1-12 at 10:37 PM ]
[quote]Originally posted by karen0123 at 2007-1-12 10:32 PM:

唔好意思,連續post多左,唔該版主幫我刪左呢一個引用回覆...

[ Last edited by karen0123 on 2007-1-12 at 10:38 PM ]
說謊蛋糕
Originally posted by karen0123 at 2007-1-12 10:32 PM:
我再問一條

[size=5...
雪芳(說謊)蛋糕= ="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » [原創]輕鬆一下,笑一下>>>玩下爛gag IQ題!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。