<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 大大請進來解題
返回列表 回復 發帖

大大請進來解題

近排係facebook成日都收到呢個message
有冇邊個可以幫幫手睇下究竟係玩野定係真係有問題呢?
小弟真係睇唔明呢...>.<

What's wrong here

AAA
BBB
CCC
DDD
EEE
FFF
GGG
HHH
III
JJJ
KKK
LLL
MMM
NNN
OOO
PPP
QQQ
RRR
SSS
TTT
UUU
VVV
XXX
YYY
ZZZ

Did you know that 80% of UCSD students could not find the error above? Repost this with the title "what's wrong here", and when you click "Forward ", the answer will be really obvious.
你有冇跟住佢做?
"Repost this with the title "what's wrong here",
and when you click "Forward ",
the answer will be really obvious."

如果做左都睇唔到既話...我相信係惡作劇黎lor...
Originally posted by 托迪仔T at 2007-12-4 05:09 PM:
你有冇跟住佢做?
"Repost this ...
呢個只係網上D人諗唔明夾硬作出黎o既答案, 官方答案仲未出!
d大楷abc我就覺得無問題

只係覺得"What's wrong here"有問題
應該是有問號吧
雖然可能會有人說,我在捉字蚤甚麼的
但既然問得有咩錯,當然是把所有可能的錯誤地方指出
所以我覺得只係差左個問號

[ Last edited by sakura310 on 2007-12-4 at 06:52 PM ]
Originally posted by sakura310 at 4-12-2007 17:59:
直覺上這就是答案, +3.....
Originally posted by sakura310 at 2007-12-4 05:59 PM:

只係覺得&...
係wo~..
有道理
咁咪即係乜都冇錯

"wht's wrong here" 係topic唔係問題

"Repost this with the title "what's wrong here", and when you click "Forward ", the answer will be really obvious." 係用黎fake人

"Did you know that 80% of UCSD students could not find the error above?"
冇錯自然搵唔倒啦, 仲有o個20%一定係懶醒
AAA
BBB
CCC
DDD
EEE
FFF
GGG
HHH
III
JJJ
KKK
LLL
MMM
NNN
OOO
PPP
QQQ
RRR
SSS
TTT
UUU
VVV
XXX
YYY
ZZZ

由下至上?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2007-12-4 11:09 PM:
AAA
BBB
CCC
DDD
EEE
FFF
...
唔明...
下至上-_-

W R O N G
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 大大請進來解題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。