<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 麻布茶房
返回列表 回復 發帖

麻布茶房

叫左兩客沒有咖哩味的咖哩套餐及一個雪糕

招呼態度極差, 明明有卡位都唔俾,

先說要4位才可, 但眼見已坐下卡位的, 最多只有3個人, 其他全是兩個人

之後又說最低消費70, 我頂..睇我唔起呀

食物一般, 只有雪糕可以叫接受

480 x 640 PIXEL下載

640 x 480 PIXEL下載

唔睇介紹

就咁睇d 咖喱...
真係好似唔多掂wo = =
仲有個飯應該好細下=.=

係下面個雪糕好似唔錯0.0
大佬呀!你個碟咩"黎".....見到都唔開胃啦啦隊!!
係個雪糕得啲
佢地仲出名找錢時靜雞雞用一張單遮住張十蚊或廿蚊, 搏你唔覺無留意當貼士!!
Originally posted by agogock at 2008-2-2 04:37 PM:
叫左兩客沒有咖哩味的咖哩套餐及一個...
唉......去祟光或city super買包日本製既即食咖哩回家整熱食好過啦﹗香港啲所謂日本餐廳?呃錢﹗
Originally posted by thomas701 at 2008-2-2 05:45 PM:
大佬呀!你個碟咩"黎".....見到都唔開胃啦啦隊!!
係個雪糕得啲
咖哩豬扒飯, 俾日本仔知道笑甩人果鵬牙

人地時旦系JR站一間咖哩快餐店都好味過佢十倍
Originally posted by agogock at 2008-2-2 10:30 PM:

咖哩豬扒飯, 俾日本仔知道笑甩人果鵬牙

人地時旦系JR站一間咖哩快餐店都好味過佢十倍
日本d 咖喱快餐店質素都幾高架
唔好講笑

都高香港大部份所謂既日本餐廳既咖哩幾皮0.0
Originally posted by agogock at 2008-2-2 16:37:
叫左兩客沒有咖哩味的咖哩套餐及一個...
是旺角瓊華中心的分店嗎?
Originally posted by 小小康 at 2008-2-3 01:31 AM:

是旺角瓊華中心的分店嗎?
全中, 100%中
Originally posted by baatkung at 2008-2-2 10:11 PM:
佢地仲出名找錢時靜雞雞用一張單遮住張十蚊或廿蚊, 搏你唔覺無留意當貼士!!
好嚴重wo如果出現你呢個問題!可以算刑事ma?一次半次無所謂..你講到出名用呢招..真係詐騙都有得佢判你當時係點遇到呢個情形??
呢間野未試過..但上網睇真係惡評如潮..
係咪同和民同一集團ga? 招聘會之前見到好似...
d咖哩真係似肚瀉個d雪糕賣相都係麻麻以賣d野咁貴黎講

[ Last edited by 迪達拉姑 on 2008-2-5 at 03:50 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 麻布茶房

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。