<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20080315 【唐詩詠,棉花姐姐】@ 九龍城廣場
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 2210777 at 2008-3-16 12:23 AM:

www.mifaleung.com  
咁佢一定見過我
大大兄, 係呀 係我嚟架, 我一定見過你? !
未請教tim Heeeheee
我係梁綽倩 Mifa (綿花)
http://www.mifaleung.com
Originally posted by mifa at 2008-3-16 12:31 AM:
大大兄, 係呀 係我嚟架, 我一定見過你? !
未請教tim Heeeheee
我呀...
我現時身份不明...
我唔係專業影友
不過得閒會出下fun
(近排唔得閒)
Originally posted by chong2002 at 2008-3-15 08:38 PM:
警告:
20070611 UPDATE
所有出POST及瀏覽會員, 嚴禁惡意批評相中藝人或拍攝者技術, 如有任何唔高興或不滿等等可睇完就算, 否則扣分或即BAN.
216.

[...
無心架大佬 下次唔敢
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by chong2002 at 2008-3-16 01:02 AM:

無心架大佬 下次唔敢
下次小心
棉花姐姐個名有幾特別呀有幾得意呀
Originally posted by 2210777 at 2008-3-16 12:23 AM:

www.mifaleung.com  
係咪set錯WB ???
Originally posted by d228216 at 2008-3-16 22:48:

係咪set錯WB ???
尋日用 D2X Mode 1    , 唔多掂喎     
https://ibb.co/XLHS56r
Originally posted by 2210777 at 2008-3-16 10:56 PM:

尋日用 D2X Mode 1    , 唔多掂喎     
用返精精果日d settting好d.
Originally posted by d228216 at 2008-3-16 22:58:

用返精精果日d settting好d.
標準 +1sharp, 今日 kelly 刀喺轉留呢套 setting     
https://ibb.co/XLHS56r
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20080315 【唐詩詠,棉花姐姐】@ 九龍城廣場

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。