<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 奧運男籃分組名單
返回列表 回復 發帖

奧運男籃分組名單

A組:俄羅斯、阿根廷、立陶宛、伊朗、澳洲、克羅埃西亞

B組:中國、美國、安哥拉、西班牙、希臘、德國

講真,我對中國真係冇乜信心,隊隊都好難打
同其他隊擺埋一齊,隊形真係差少少,畀人一種好唔穩定o既感覺
希望明哥頂得住,入到八強啦

原帖由 阿感 於 2008-7-21 08:50 PM 發表
A組:俄羅斯、阿根廷、立陶宛、伊朗、澳洲、克羅埃西亞

B組:中國、美國、安哥拉、西班牙、希臘、德國

講真,我對中國真係冇乜信心,隊隊都好難打
同其他隊擺埋一齊,隊形真係差少少,畀人一種好唔穩定o既感覺
希望明哥頂得 ...
安哥拉好猛料咩???
咁夢8掂唔掂??

我都祝福明哥打好佢la
原帖由 SCM 於 2008-7-21 08:53 PM 發表

安哥拉好猛料咩???
咁夢8掂唔掂??

我都祝福明哥打好佢la
美國 ... 點都唔會輸中國吧~~
安哥拉=win俄羅斯20球籃板
西班牙=歐洲冠軍
希臘=唔清楚
德國=要打資格實先入到奧運
原帖由 e_e 於 2008-7-21 09:19 PM 發表

美國 ... 點都唔會輸中國吧~~
安哥拉=win俄羅斯20球籃板
西班牙=歐洲冠軍
希臘=唔清楚
德國=要打資格實先入到奧運
德國入到la
呢組絕對係難打
原帖由 SCM 於 2008-7-21 09:20 PM 發表

德國入到la
咁佢係咪透過資格實入先??? 係丫麻~~
A組好似易打好多,,中國男籃今次有難了
To be honest, China is at same level to Angola but they will play at home, this is advantage...
But China is some way off to the standard like Germany, Greece....
Also miles away to Spain and USA,

Heard from Yao that he said VS Angola is an easy match and China do have chance to beat Germany as well,
hope........................

評分次數

情況不是很樂觀
中國同安哥拉應該差唔多, 贏俄羅斯同塞黑二隊都SHOW到佢地既速度
德國實力應該差過中國少少, 之前睇奧運外圍賽直播, 好似外線較弱, 只要迫到雙塔犯規, 德國就冇取勝之望
希臘上屆世錦賽真係好勁, 中國應該係四六波
對西班牙同美國兩隊, 中國可以多派副選去留力啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 奧運男籃分組名單

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。