<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-2-4 15:46:

梗係唔係啦,
Crap=蟹
蟹=水產科生物(食得gar)
各會員切勿心邪,多謝合作
but from yahoo

crap 標示解釋

釋義

KK: []
DJ: []   

n.
1. 擲兩個骰子出現的輸的數目
2. 【粗】屎;拉屎
3. 胡言
4. 破爛貨,垃圾
vi.
1. 【粗】拉屎
.
Originally posted by 155220 at 2006/2/4 15:48:

but from yahoo

crap 標示解釋...
155220係唔係粗口 ar ?????????
Originally posted by 155220 at 2006-2-4 03:39 PM:
請問crap係唔係粗口?

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... hlight=&page=11
#525,536,540
Sorry,頭先搞錯,但crap都唔算係粗口
唔通大家每日唔駛大便
Originally posted by ckyckk at 2006-2-4 15:55:

Sorry,頭先搞錯,但crap都唔算係粗口
唔通大家每日唔駛大便
never mind

有好多粗口代表性器官,難道不是粗口?
.
Originally posted by 155220 at 2006/2/4 15:57:

never mind

Originally posted by CHECSS at 2006-2-4 15:58:

唔係
.
Originally posted by 155220 at 2006/2/4 16:00:

唔係
so crap isn't too
Originally posted by 155220 at 2006-2-4 03:57 PM:

never mind

咁返學讀h-bio都有好多,難道老師們教學時=講粗口
Originally posted by 155220 at 2006/2/4 15:57:

never mind

有好多粗口代表性器官,難道不是粗口
give me some example
Originally posted by CHECSS at 2006-2-4 16:01:

so crap isn't too
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。