<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-26 05:03 PM:
1. 直接出圖嘅話都係唔得咖~邊種公仔先?
2. 如果純貼"局部地區性器官"link都唔係咁好咯,既無美感又唔性感.........
3.咪啦大佬甘............貼女物幾好咯~
1,咪有乳房果種羅...Boy兄唔好玩我la~
2,請問"局部地區性器官"是甚麼?
3,大佬Boy ar,又標明、又唔貼性器官,仲想點?

另外,小弟犯咩事都好,請先警告、刪topic
唔好即刻禁言,唔該~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
[quote]Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 17:12:

1,咪有乳房果種羅...Boy兄唔好玩我la~
2,請問"局部地區性器官"是甚麼?
3,大佬Boy ar,又標明、又唔貼性器官,仲想點?

另外,小弟犯咩事都好,請先警告、刪topic
唔好即刻禁言,唔該~

1. 貼link就ok喇甘兄~

2. "局部地區性器官" 指d相剩貼塊田、剩貼兩座山咁解~

3. 甘兄你指淨貼個樣? 咁你唔講無人知添啦~ (咦?甘兄又想玩整蠱人topic? )

甘兄,因當日情勢所迫而甘兄又大動肝火.........為免情況失控而出此下策,雖然對甘兄來說有欠公允但d兄亦只是護版情切因小弟全無經驗,為大局、為朋友d兄唯忍下重手.........姑勿論如何小弟先行致歉,事過境遷望甘兄以後能以兄之才華助小弟一臂之力~
1,公仔乳房都要貼link?!
2,係咪不含性交就得?
3,唔係,我搞個另類投票姐,人妖係選項之一~
4,當你應承la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 17:42:
1,公仔乳房都要貼link?!
2,係咪不含性交就得?
3,唔係,我搞個另類投票姐,人妖係選項之一~
4,當你應承la~
1. 哈哈,hello kitty 就唔駛貼link~
2. 裸女ok~
3. 哈~好似幾有趣咁噃~唔過火位大佬甘你話點就點啦~
4. yes sir~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-26 05:51 PM:
唔過火位大佬甘你話點就點啦
拿,我剩係聽到e句咋~
有乜事,同我講先,我唔係度,你可以cut左過火d link先
最好唔好下下删topic la......
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 17:59:

拿,我剩係聽到e句咋~
有乜事,同我講先,我唔係度,你可以cut左過火d link先
最好唔好下下删topic la......
係喇係喇~
應承甘兄你啦~
(不過你都要將就吓小弟喎~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005/12/26 16:34:

C仔,you can only stay in...
how about 元帥 ??????????
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
we should have this one
【會員警告名單】

被列入名單的會員最高刑罰
- .....................
- .......................

列入名單的會員 ( 不斷更新 )

[1]
[2]   
[3]
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2005-12-26 20:28:

how about 元帥 ??????????
no la~ 係人都知係你啦~
Originally posted by CHECSS at 2005-12-26 23:39:
we should have this one
【會員...
幾好, 可以考慮...........
(不過你分分鐘"名列前芧"嗰喎............. )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。