<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [獨家自拍]趙碩之@動漫節day2為師妹尹曉蓁Yumi打氣
返回列表 回復 發帖

[star] [獨家自拍]趙碩之@動漫節day2為師妹尹曉蓁Yumi打氣

「 四 葉 女 」 趙 碩 之 ( Wylie ) 的 寫 真 集 大 賣 , 她 的 師 妹 尹 曉 蓁 ( Yumi ) 昨 日 首 次 參 加 動 漫 節 , 據 知 擁 有 四 十 二 吋 長 腿 的 她 , 會 被 捧 為 09 年 新 人 , 實 行 小 試 牛 刀 測 試 人 氣 。

537 x 800 PIXEL下載

800 x 537 PIXEL下載

674 x 800 PIXEL下載

評分次數

• AWU

呢個活動我有去,我一陣post相,睇來你無左獨家喎
差少少可以影到全身.....
下次要努力, brother
原帖由 ckp1117 於 2008-8-3 01:54 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
呢個活動我有去,我一陣post相,睇來你無左獨家喎
我都有影呀
四 十 二 吋 長 腿 .....但無直相

你仲有非常多獨家相仲未WO....淨係上周日TKO過8位RQ既獨家相都等佐好耐
下,我咁啱係呢個blooth到,而wylin係我面前突然間出現,以為冇乜EFun人影到添

前面一班記者擋住左 , 我要舉機先影到  

呢個活動冇星蹤,咁你都知?
原帖由 Catson 於 2008-8-3 02:20 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
下,我咁啱係呢個blooth到,而wylin係我面前突然間出現,以為冇乜EFun人影到添

前面一班記者擋住左 , 我要舉機先影到  

呢個活動冇星蹤,咁你都知? ...
影model經過
....天意...今天我都有去動展....

wylie幾點到@@....我看不到=.=!
原帖由 ian2008 於 2008-8-3 03:03 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
....天意...今天我都有去動展....

wylie幾點到@@....我看不到=.=!
wylie大約係15:10到 , 係台上大約5分鐘比記者影only
原帖由 Catson 於 2008-8-3 03:30 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

wylie大約係15:10到 , 係台上大約5分鐘比記者影only
O_O! 得5分鐘....唔怪之得我沒看到...

應該我在睇緊模型=.=!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [獨家自拍]趙碩之@動漫節day2為師妹尹曉蓁Yumi打氣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。