<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 一個好消息,一個壞消息
返回列表 回復 發帖
原帖由 oz2 於 2008-8-13 09:47 PM 發表:
**** 本內容被作者隱藏 *****

版主,如果你覺得有不安及有問題,可以刪除此帖的。
本帖隱藏的內容需要積分高於 1100 才可瀏覽
原帖由 akakak777 於 2008-8-14 01:58 AM 發表:

點解咁講,something happened ???
原帖由 小小康 於 2008-8-14 02:00 AM 發表:

點解咁講,something happened ???
本帖隱藏的內容需要積分高於 4100 才可瀏覽
人生總是有苦有樂,有喜有悲,才會如此的精彩!
當事實已經發生了,就勇敢努力的去面對和解決
不管結果如何,至少盡力了,對吧!
加油!樂觀面對,大家都會支持你的!
將這一刻的美好.深深的放進心底..
原帖由 akakak777 於 2008-8-14 02:01 AM 發表:
明白
Take Care

支持你```积极面对```
cc sin
原帖由 malecoke 於 2008-8-14 06:41 發表:
cc sin
咪傻啦, 唔係你想像中咁咖呀版友.......
oz, 要記住任何時間您都並不孤獨.
我地雖然唔喺您身邊, 亦幫唔到您啲乜, 但係您要相信我地對您嘅關心絕對係誠心誠意嘅.
有時人與人之間就係咁微妙, 唔好睇少小小一個網上空間, 最真摯最坦誠嘅友情就係可以咁無視地域同距離咁存在.
記住唔開心唔駛屈住咁收埋, 呢度永遠有一班朋友聽您傾訴, 與您分憂, 切記.
原帖由 小小康 於 2008-8-14 02:05 AM 發表:

明白
Take Care
THZ
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 一個好消息,一個壞消息

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。