<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » tvb 評劉翔110米欄初賽不知所謂
返回列表 回復 發帖
講真
鐘仔我覺得係掂wo
不過係tvb太多姐仔做主持
大家唔記得左佢ja
原帖由 SCM 於 2008-8-18 10:29 PM 發表
講真
鐘仔我覺得係掂wo
不過係tvb太多姐仔做主持
大家唔記得左佢ja
佢多爛gap
原帖由 kuru 於 2008-8-18 12:51 PM 發表
香港人, RELAX
原帖由 e_e 於 2008-8-18 10:30 PM 發表

佢多爛gap
唔算多wo
你睇下pk叻
或者明珠個個廣東話主持
而且講體育有一兩句gag都ok la
原帖由 e_e 於 2008-8-18 10:24 PM 發表

我有睇亞記喎~~
岩岩睇完伊辛巴耶娃
如果你係有睇atv的話,就唔曉鬧tvb
如果你有睇tvb,又鬧,又唔轉台的話
你就係一個唔識用遙控的傻b
原帖由 cfccfcc 於 2008-8-18 11:48 PM 發表

如果你係有睇atv的話,就唔曉鬧tvb
如果你有睇tvb,又鬧,又唔轉台的話
你就係一個唔識用遙控的傻b
我睇你對中文字的理解有些問題 ...
你不如先回幼稚園進修一下吧~~
原帖由 wai1012 於 2008-8-18 01:13 PM 發表
睇奧運睇亞視拉, 人地一個徐嘉諾就可以憾低你無線!
Just watched today as some of the bros recommended in here few days ago, he's real good.
Well...not because he has been a bball commentator for so long but he has the knowledge man.
Where's another tall guy, the former bball player who usually commentating with him? That guy knows how to talk too.
原帖由 小小種子 於 2008-8-18 12:37 PM 發表
睇到我好火

劉翔傷左,  個專業叔叔講明係腳「爭」既傷  係大獲野

個陸詩韻左耳入右耳出  仲問係咪抽左根

人地專業評述講完佢又唔聽

胡諾言仲仆街  話劉翔做戲   

2件垃圾

我想問陳志雲   你地選主持有冇考慮過 ...
假如劉翔跑得成,咁胡諾言就無講錯—畢竟真傷假傷只有天知地知劉翔知
原帖由 小小種子 於 2008-8-18 12:37 PM 發表
睇到我好火

劉翔傷左,  個專業叔叔講明係腳「爭」既傷  係大獲野

個陸詩韻左耳入右耳出  仲問係咪抽左根

人地專業評述講完佢又唔聽

胡諾言仲仆街  話劉翔做戲   

2件垃圾

我想問陳志雲   你地選主持有冇考慮過 ...
雖然本人同意TVB既主持的確唔專業
不過都需要回應一句腳「爭」受傷後
如果強行進行劇烈運動
係極有可能引致小腿/大腿抽筋,
更嚴重者係可以令筋肌出現嚴重既疲態而引致受傷
間接令以後肌肉所能提供既能量下降
爆炸力因而大受影響~
所以劉翔當時熱身既時候都有摸摸大腿
好有可能係怕過欄時會抽筋
TVB 係邊間电視臺?好似係新機內亞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » tvb 評劉翔110米欄初賽不知所謂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。