<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » TVB 啲奧運主持真係無人能及! 又係咁...
返回列表 回復 發帖

TVB 啲奧運主持真係無人能及! 又係咁...

個hon yuk ha真係yak蕉。英國旗同國歌就噏做希臘! 之前巴西男排運動完入場揸住個銀牌,又話人地金牌.... 越睇越火!
原帖由 foto188 於 2008-8-24 09:03 PM 發表
個hon yuk ha真係yak蕉。英國旗同國歌就噏做希臘! 之前巴西男排運動完入場揸住個銀牌,又話人地金牌.... 越睇越火!
Then switch to ATV starting from this single moment now~~Stop watching damn TVB ~~~
高清19台啦
我繼續睇,個台清d,你吹呀? 
有硬件。無軟件!
我睇無高清的翡翠台, 都好睇, 你吹咩.

仲好睇係都都姐之前著了白色 T-shirt 轉身時凸點, 依嫁就換了件粉紅色的T-shirt.

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 foto188 於 2008-8-24 09:03 PM 發表
咁你又睇... 見到你地d人係咁踩   真係火都黎埋
又要鬧,,,又要睇... 得閒冇野做搵事搞...

佢地做緊現場架.. 講錯少少有咩出奇...
佢講左呢幾句會唔會搞到社會動盪呀...   佢睇到個shot 都唔知有冇一兩秒就要即刻講野
邊度黎得切反應...  唔出聲到時又俾你嘈...俾你鬧
你咁勁你唔去做主持???
你開左8個post 有4個post係鬧tvb...  

你睇下你個人無聊,到...???!   都唔知講你咩好
不知所謂
原帖由 sang50 於 2008-8-24 10:16 PM 發表 咁你又睇... 見到你地d人係咁踩   真係火都黎埋又要鬧,,,又要睇... 得閒冇野做搵事搞...佢地做緊現場架.. 講錯少少有咩出奇...佢講左呢幾句會唔會搞到社會動盪呀...   佢睇到個shot 都唔知有冇一兩秒就要即刻 ...

tvb humble d咪無人插囉...我地就係奧運喎.... 放屁!
原帖由 sang50 於 2008-8-24 10:18 PM 發表 你開左8個post 有4個post係鬧tvb... 你睇下你個人無聊,到...???! 都唔知講你咩好 不知所謂
你開兩個response黎話我,我都唔知點講你。tvb出糧俾你,定你係嗰d心靈勁弱小,唔受得批評果d人呀?

原帖由 foto188 於 2008-8-24 10:24 PM 發表

tvb humble d咪無人插囉...我地就係奧運喎.... 放屁!

你開兩個response黎話我,我都唔知點講你。tvb出糧俾你,定你係嗰d心靈勁弱小,唔受得批評果d人呀? ...
你好無聊
遇到d咁既事笑下咪算囉
唔知你嘈黎有咩用
你咁叻你唔去做??!!

我講番個事實出黎... 你就係得閒冇野做..
你冇野呀ma...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » TVB 啲奧運主持真係無人能及! 又係咁...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。