<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 金牌火鍋
返回列表 回復 發帖

金牌火鍋

呢間野真系好難訂檯

主打牛肉粒一定要食, (忘記左影底 )

海鮮跟稻香差不多, 價錢貴左小小

調味品都好多

果晚8個人

牛肉粒 x2
本地牛肉
安格斯牛肉
菜一籃

水餃
象拔生蚌
生鯭
帶子

啤酒汽水

2,500. 都可接受

1200 x 1600 PIXEL下載

1600 x 1200 PIXEL下載

1600 x 1200 PIXEL下載

評分次數

2,500@@,,,,下次你請
d牛肉好似好正
當今社會~~~~鄉下早晨雞叫人城裡晚上人叫雞
貴左啲

我多數去小肥羊
$2500..............
一人312.......................................
算係貴價
我俾多幾十蚊可以去到酒店食自助餐
原帖由 lastwing 於 2009-1-10 09:32 PM 發表
一人312.......................................
算係貴價
我俾多幾十蚊可以去到酒店食自助餐
講得好岩
我去"沙角村熟食亭"都係每人$90 咩野肉都有,活生生的蟹仔,中蝦,尿蝦,青口,蚌,仲要氣水任飲,大家不妨去試一試,冇老點你地真係勁超值
原帖由 勇勇 於 2009-1-10 10:14 PM 發表
我去"沙角村熟食亭"都係每人$90 咩野肉都有,活生生的蟹仔,中蝦,尿蝦,青口,蚌,仲要氣水任飲,大家不妨去試一試,冇老點你地真係勁超值 ...
你住個區
我都住好近
俾返個 head 我 !!
冇人比 head 就借娜娜個 head 黎用住先啦!!
http://item.slide.com/r/1/42/i/YBoIHgXKnz_NGBw7mowxBY78FdD49v0V/
原帖由 唔見左個頭 於 2009-1-10 11:40 PM 發表

你住個區
我都住好近
我細妹住果區
我住葵興

你有冇去果度食過啊
原帖由 勇勇 於 2009-1-10 10:14 PM 發表
我去"沙角村熟食亭"都係每人$90 咩野肉都有,活生生的蟹仔,中蝦,尿蝦,青口,蚌,仲要氣水任飲,大家不妨去試一試,冇老點你地真係勁超值 ...
兄弟@@

我同班同學聚舊有時都去呢個位置架wo
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 金牌火鍋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。