<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 1蟹不如1蟹
返回列表 回復 發帖

1蟹不如1蟹

m記甘凍套餐刀冇得轉熱飲已經衰
點知老肯仲pk
周6唔想去m記就去好耐冇去既老肯
點知1食就覺得d衰雞差左
已經覺得早知買1件好過
點知最羅命既係食完幾個鐘到個肚勁痛
痛到典下典下
好彩訓醒冇乜事唔係實入...........
話明收工前買垃圾雞你仲食
原帖由 也媽嗲 於 2009-1-20 01:46 AM 發表
諗唔到有咩食
忙住諗食咩唔記得左
買完先醒起
原帖由 也媽嗲 於 2009-1-20 01:46 AM 發表
垃圾雞事件一出,搞到我都冇乜幫襯過。
原帖由 nbn 於 2009-1-20 01:55 AM 發表

諗唔到有咩食
忙住諗食咩唔記得左
買完先醒起
你掛住人咪認左佢囉

使乜咁多籍口   

响我呢幾十年架冒險生涯,
我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,
死好彩!
避過埋鱷魚條牙隙!
之就係~避唔過 head 包條鮑隙 ~ 唔~~~丫~~~~~~~~
好彩...呢兩間專買垃圾食物既連銷店,我年中頂籠都只係食二,三次,仲要間唔中係條女要我一齊去吃,

否則...我絕無興趣食垃圾
原帖由 seek167 於 2009-1-20 02:53 AM 發表

你掛住人咪認左佢囉

使乜咁多籍口   
你米粉貼拉
炒面你個雞丁
第1頁就貼米即趕人走

原帖由 費事高 於 2009-1-20 03:03 AM 發表
好彩...呢兩間專買垃圾食物既連銷店,我年中頂籠都只係食二,三次,仲要間唔中係條女要我一齊去吃,

否則...我絕無興趣食垃圾
原帖由 hkaaak 於 2009-1-20 02:20 AM 發表

垃圾雞事件一出,搞到我都冇乜幫襯過。
即有拉
甘有冇肚痛先
鬼唔望你下一次食到隻炸雞頭老鼠低
M記有得加$0.5轉熱飲...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 1蟹不如1蟹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。