<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2008-9-4 03:48 AM 發表:

喂喂 ~ 你係和平天使黎架

呢 d 污糟野你理黎做乜

你既責任係將赤子之心發揚光大呀 ~
赤子之心.. 唔do 喇。。。
    罵人,  X事X非, Til 叛離間 的遊戲 好玩得多
原帖由 Triangel 於 2008-9-4 03:55 AM 發表:

挑,t- iao, 一聲挑
原帖由 mhkk 於 2008-9-4 03:48 AM 發表:

你指寸你乍我冇寸過head米屈我
甘我真係試過pw冇釘同非會員入冇乜分別者
入到架只是同非會員入冇乜分別者
講事實咁叫臭寸

我好好奇你自已甘講係你心目中有咩先係垃圾 ...
個 PW 係 head 要既
你話果 d 係垃圾
我都好想知你究竟寸邊個 ?

當你朋友先預你
識唔識咩叫禮貌
多 L 謝都冇句
你唔鍾意可以唔睇
駛唔駛踩人想睇既野係垃圾 ?

我冇講過係垃圾
只係話就到期
近視就去配眼鏡
原帖由 Lee3 於 2008-9-4 03:52 AM 發表:
要開戰的,請到wargame zone
戰爭並非解決事件最好方法

冰封三尺亦非一日之長

內裡原因更非一時三刻可讓旁人了解

只可相告緣生緣免皆一字 : 妒
原帖由 Triangel 於 2008-9-4 03:55 AM 發表:

Triangel 變左 Tridevil
原帖由 ckyckk 於 2008-9-4 04:11 AM 發表:

戰爭並非解決事件最好方法

冰封三尺亦非一日之長

內裡原因更非一時三刻可讓旁人了解

只可相告緣生緣免皆一字 : 妒
大家既然要開片,到不如大家一起看片,來,大家把珍藏的武籐蘭拿出來欣賞欣賞。
原帖由 ckyckk 於 2008-9-4 04:12 AM 發表:

Triangel 變左 Tridevil
mhkk .... 對你我敢講一句仁至義盡
05 年開始你唔夠分 down 圖我私下 sand 俾你
你失言於其他版主我對你處處維護
你要 PW 我次次盡我所能
你由當日 1000 唔到可以於短短 10 個月上到 2800 分
你真係認為憑你瘋狂洗版可以達到 ?
你可以話我間中玩你 d 帖
但有邊次我唔係同你計足數 ?
至於部腦俾唔到你乃受到家人多次阻蹺,恕我無能為力
如果因為咁而引黎你對我仇視
我只可以講...十分抱歉

港男俱樂部向來唔主張以版主壓會員
同大家相處我從來只以會員心態相待
無論版友對論壇貢獻多寡
入得黎玩我都想令大家盡興而回
故每次交談間你對我一切嘲諷
我亦對你處處忍讓
你認為我唔值得你尊重唔緊要
你認為我唔配做你朋友亦唔緊要
你要打擊我都唔係問題,我隨時奉陪
但希望你唔好將其他版友捲入漩渦

最後希望你緊記
赤子交心遠比其他物質誘惑值得珍惜

原帖由 akakak777 於 2008-9-4 04:21 AM 發表:

ak   

乜咁夜仲唔訓
原帖由 ckyckk 於 2008-9-4 04:00 AM 發表:
個 PW 係 head 要既
你話果 d 係垃圾
我都好想知你究竟寸邊個 ?

當你朋友先預你
識唔識咩叫禮貌
多 L 謝都冇句
你唔鍾意可以唔睇
駛唔駛踩人想睇既野係垃圾 ?

我冇講過係垃圾
只係話就到期
近視就去配眼鏡 ...
原帖由 head 於 2008-9-4 04:00 AM 發表:

冇個睇到

佢自已刀話冇個睇到
片網睇5到片
甘5係垃圾係咩
話個網係垃圾=唔尊重朋友

個 PW 係 head 要
但連 head 刀話冇個睇到
甘用垃圾尼話個網
甘又叫唔尊重朋友

駛唔駛踩想睇既野係垃圾 ?
乜佢有講佢要睇咩
我只睇到佢講      冇個睇到
我連佢要睇咩刀5知
你認為我點話人想睇既野係垃圾

我講垃圾話個網
5知你邊隻眼睇到我話head想睇既野係垃圾 ?
甘我講dmm係垃圾=我話你係垃圾
你近視就去配眼鏡
冇就get清楚我講咩
米係米刀屈我唔尊重其他會員

除左同我講得笑會員
我刀5會同人互插
我自覺1些接受5到
我刀自動少講
免得過誤會

先不說這句我冇串佢意思
就算有就算5尊重
第2個可能係
但同head傾甘耐
佢刀覺我呢句係串佢5尊重
甘我刀冇野講羅
因為你地經常講欣2 改我post
我刀覺係講笑
2+先知你地係刻意5尊重我
刻意要我被人罵變態口味
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。