<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-10 12:11 AM:

你未夠經驗, 好多嘢未清楚呢~
等你喺EF時間耐d, 多d 版友認識你先啦, 到時一定有你份嘅~
OKOK
我都係講下笑
Originally posted by ckyckk at 2008-7-10 12:12 AM:

有一個應該係時候除名

你好似好期待咁喎
Originally posted by BOYDWAN at 10-7-2008 00:07:
其實新EF 啟用同時, 我亦已準備好.
隨住新EF 即將啟動, 人員編排方面應該會有所調動同提升去應付大量新會員出現.
所以我想問問, 現任嘅版主, 副版主, 巡察, 有無邊一區係你地有信心去管理?
希望大家可以挑戰一下自己, 嘗試一下唔同區域.
棄置堆填區
Originally posted by mk政 at 2008-7-10 12:10 AM:
頂 我今晚要1000post
邊個陪我\./
無目標的留言會開心 D
Originally posted by ckyckk at 2008-7-10 12:13 AM:

棄置堆填區
咁oo仔呢
Originally posted by ckyckk at 10-7-2008 00:12:

有一個應該係時候除名

I want to talk about it either.
I've thought of it.......
/.\又無人理我

仆街
Originally posted by 自由神 at 2008-7-10 12:13 AM:

你好似好期待咁喎
老實講,對佢為人幾反感
Originally posted by ckyckk at 2008-7-10 12:12 AM:

有一個應該係時候除名
Originally posted by ckyckk at 10-7-2008 00:13:

棄置堆填區
Fans拍賣區
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。