<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 純友誼 !!
返回列表 回復 發帖
你自己都踩過地雷拉!你指乜野地雷呀﹖
呀 ... 未必有你上次咁大獲 ,我乜野大獲呀﹖唔明添﹖ 以本人經驗 , 我對唔少女性朋友都係欣賞 ,懂欣賞人是美德!
不過點都係男對女果種 , 叫我追我未必會 , 但佢如果肯我一定 ...
goodnicelady 發表於 2010-2-26 02:44 PM
... 明明在談男女間有否純友誼 , 何解變了一直虧我溝唔到女???
(你咁快唔記得??? 吹水區你講果個細你十年既色狼呀)
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
... 明明在談男女間有否純友誼 , 何解變了一直虧我溝唔到女???
(你咁快唔記得??? 吹水區你講果個細你十年既色狼呀)
e_e 發表於 2010-2-26 02:56 PM
記得!都係你啦!你講到離哂題咯…我一時間接收唔到你講乜麻!
岩岩先發現閣下736帖,己經係銀牌會員,
本人135XX帖,都還是銀牌會員。。。幹,我當銀牌會員還有甚麼意義???
(突然覺得,女性在社會上好容易得到好處,
但卻好容易而墮入"貪慕虛榮"的陷阱。。。)

註:以上論點純諷刺26FUN版務不公
本人135XX帖,都還是銀牌會員。。。幹,我當銀牌會員還有甚麼意義???

...
e_e 發表於 2010-2-26 03:11 PM
啲分都係用黎睇相啫,駛乜咁介懷
岩岩先發現閣下736帖,己經係銀牌會員。你錯啦!我之所以73x貼做了銀牌會員是因為我好少去娛樂AIO處留言,因那裏留言無分架!
本人135XX帖,都還是銀牌會員。。。幹,我當銀牌會員還有甚麼意義???銀牌會員是因為計滿1000分數而合格,不是計貼數!
(突然覺得,女性在社會上好容易得到好處。這點我都有少少認同!看見的明星就知,但這裏不是因為我是女性,而是我相信版主比分是因為佢地有智慧,懂得分析文字中的深度!再講!我留言好多時都係用心去留,長篇大論顯示不懶惰,所費的心思是留有所值架!而不是係又比唔係又比呀!同時我得分對我的意義不大,我都不鐘意用分去睇靚女露乜露乜!只是有好過無,因「分」到用時方恨少呢!或許有時你們都有收到感情分!那表示版主有情有義!不是你所想的那般偏心呢!
但卻好容易而墮入"貪慕虛榮"的陷阱。。。)你指貪慕虛榮的乜先﹖如果是這裏的分對我無用,如是錢就好有用,但這裏都無錢收﹖此外我都因為不貪慕虛榮而明明有個好機會去嫁個有錢人都放棄左!虛榮故名思意即是虛,虛即空,有何作用呢﹖塵世間幾許時日﹖不要太認真一些虛有呢!實實在在享受到26fun的樂趣都唔錯呢!再講貪慕虛榮是要付上代價架﹖不是人人貪得起架!

註:以上論點純諷刺26FUN版務不公!怎樣去量度你所謂的不公呢﹖真正既世界是無公平架﹖點解女人要生仔咁痛苦而你作為男性不用生呢﹖點解天熱你作為男性不穿上衣無問題,而女人不穿上衣會被人話淫呢﹖點解版主做版主而你又不是做版主呢﹖傻豬!你諷刺下作為娛樂無所謂!

評分次數

岩岩先發現閣下736帖,己經係銀牌會員。你錯啦!我之所以73x貼做了銀牌會員是因為我好少去娛樂AIO處留言,因那裏留言無分架!
本人135XX帖,都還是銀牌會員。。。幹,我當銀牌會員還有甚麼意義???銀牌會 ...
goodnicelady 發表於 2010-2-26 04:53 PM
3,我都唔睇ED野架喎 ... 我咁正人君子 正人君子到溝唔到女
4,我唔係話你 ... 我只係覺得港女既出現 , 都係多得男人姐 !!! 唸下 , 係我初中果陣 , D女仔邊有一個係港女??? 係到高中 , D男仔發情拉 , 係咁溝女送禮物 , 先整到D女仔開始貪慕虛榮 ... 大角度D睇 , 亦D有D錢既男人同奸商既陰謀同壟斷競爭 . 奸商果PART大家都知 , 而D有錢男人亦大力配合 , 因為如果係計送禮既話 , 佢一定WIN班打工仔先 ... 結果女人係 "浪漫" 包裝下 , 變得貪慕虛榮 ...
5,小弟因為插版主 , 比人BAN左兩次 , 我唸26FUN既不公 , 我係會清楚一D

註:以上論點純諷刺26FUN版務不公

銀牌會員
轉左話題
回返樓主:為何不何?
唔通你對你生活中所有女性朋友都有興趣?反之亦然
3,我都唔睇ED野架喎 ... 我咁正人君子 正人君子到溝唔到女
4,我唔係話你 ... 我只係覺得港女既出現 , 都係多得男人姐 !!! 唸下 , 係我初中果陣 , D女仔邊有一個係港女??? 係到高中 , D男仔發情拉 , 係咁 ...
e_e 發表於 2010-2-27 12:49 PM
3,我都唔睇ED野架喎 你所講的是睇乜野呀﹖... 我咁正人君子 正人君子到溝唔到女 正人君子﹖唔知喎!你係aio處無討論女性d乜乜咩﹖溝到女唔代表不是正人君子喎﹖
4,我唔係話你 .我知你不是話我呀!.. 我只係覺得港女既出現 , 都係多得男人姐 !!! 咁奇﹖難道男人生港女﹖唸下 , 係我初中果陣 , D女仔邊有一個係港女???在台灣無港女﹖ 係到高中 , D男仔發情拉 , 係咁溝女送禮物 , 先整到D女仔開始貪慕虛榮接收禮物唔代表貪慕虛榮喎﹖ ... 大角度D睇 , 亦D有D錢既男人同奸商既陰謀同壟斷競爭壟斷乜野呀﹖ . 奸商果PART大家都知 ,我唔知乜﹖ 而D有錢男人亦大力配合 , 因為如果係計送禮既話 , 佢一定WIN班打工仔先 ... 結果女人係 "浪漫" 包裝下 , 變得貪慕虛榮 ...浪漫是一種感觀的陶醉,女人未必係貪慕虛榮,只是女仔鐘意受人哄,接收禮物係在乎背後的心意!未必是那份價值!
5,小弟因為插版主 , 比人BAN左兩次 , 我唸26FUN既不公 , 我係會清楚一D咁我都係來左幾個月,真的不知,但我亦強調世上無公平,同性質的東西或許可以衡量出所為的不公!
死咯!我太低B,唔係太明你無端端講呢D野給我知仲乜添﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 純友誼 !!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。