<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » Can anyone tell me, where can I get a lovely puppy?
返回列表 回復 發帖
其實養之前..... 除左起居飲食, 屎屎尿尿, 出街旅行之外.....
你要思考佢老左..死去....你自己的心情...

由兩三個月大好可愛.... 養到佢十幾歲..... 天天見面....
我諗到我隻可愛小貓老左會死... 我都喊左出黎
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
其實養之前..... 除左起居飲食, 屎屎尿尿, 出街旅行之外.....

由兩三個月大好可愛.... 養到佢十幾歲..... 天天見面....
我諗到我隻可愛小貓老左會死... 我都喊左出黎: ...
hamsubboy 發表於 2010-3-16 19:28
我諗到我老婆老左會巢皮... 我都喊左出黎
BOYDWAN 發表於 2010-3-18 04:07 PM
wakkakaakakak!
買左狗未呀?
有無睇我隻貓貓 d 相呀?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你唔係已經養左隻淫獸啦咩
常在床 發表於 2010-3-10 11:40 AM
你個衰野! 咁樣諷刺我地0既可愛B哥﹖
好得意好可愛的貓咪呀!

我諗到我隻可愛小貓老左會死... 我都喊左出黎: ...
hamsubboy 發表於 2010-3-16 07:28 PM
我細時都曾有一隻好可愛的狗!因送我們的小妹入院時給的士撞死!哭得我半死!以後我都不敢養貓狗咯!怕失去的痛啊!
BOYDWAN 發表於 2010-3-18 04:07 PM
唔係麻﹖你怕她老左變醜而咸﹖還是心痛她老左而哭呢﹖如是前者我就替B嫂難過呢!如後者我就替B嫂欣喜呢!
你個衰野! 咁樣諷刺我地0既可愛B哥﹖
goodnicelady 發表於 2010-3-18 23:02
佢唔係講我呢~ 如果係講我都話我係淫獸啦~
唔係麻﹖你怕她老左變醜而咸﹖還是心痛她老左而哭呢﹖如是前者我就替B嫂難過呢!如後者我就替B嫂欣喜呢!
goodnicelady 發表於 2010-3-18 23:11
坦白講吖, 老婆老時我都會老啦, 邊有得咁計吖?
再者, 小弟以前正宗係登濤浪子, 持住有多少本錢能耐就到處留情, 霧水情緣同女伴真係數唔清, 版友妳未嚟之前呢度大多版友都知小弟d "惡行"咖喇......所以靚嘅女人小弟的確見識唔少, 試問時至今日仲點會為區區外表而在意吖~
一個女人為自己獻出青春付託終生, 如果只為人老珠黃而嫌棄, 身為堂堂男子實在難以接受; 不過要知道小弟天性愛玩, 深明女士天生愛靚, 所以故意咁講啫, 無理由唔整蠱一下自己老婆嘛~
老之嘛, 點解要喊喎? 如難得可以恩愛到白頭, 呢份福氣實在難修! 我都希望將來可以同個老婆兩隻老嘢互相扶住行公園, 我諗會好溫馨咖~

講得太遠添, 都係講番寵物喇~
wakkakaakakak!
買左狗未呀?
有無睇我隻貓貓 d 相呀?
hamsubboy 發表於 2010-3-18 18:16
睇咗喇爸打, 幾靚仔喎~
我就未買狗仔住呀, 老婆仔仲心大心細要邊隻, 應該一個月後會有定斷; 因為下個月尾我地會離開香港去繼續渡蜜月, 有可能會買咗先出發~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » Can anyone tell me, where can I get a lovely puppy?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。