<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
哈!我小人物,唔使寻人" T$ M9 }8 _$ }9 t. s- |: F
唔见左咪由得我罗
# N0 o! x2 {/ X0 b3 |  {大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
; p+ `- C- k! m8 d
) T9 }+ o+ B7 H# s- A5 u# q
, i% T8 @1 ~* d, ]% P話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~1 h: a3 D: h# t( ~- S) a5 I) n
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
9 B$ x0 p0 t9 Y; PBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
我上海紧呀,七月十号晚先番香港+ \& p; G1 C- o# ~6 l
上到黎做左组长,谂住做番个好人
! H9 G$ N6 d0 ~: }, w4 B* P8 s睇住七个女仔,两个男仔
8 {' D  e! S- F7 R都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上9 j9 r& J9 r3 K8 L' L
惊佢地思乡同惊佢地唔开心
. z8 j5 c% J3 L. Y) k, j+ }# K点知过左十日就出事
7 w* A0 P" V: l* o/ k8 D5 v! W- h- w组入面有两个女仔话我对某几个女仔特别好D,搞到同我反台* `2 [& h* P  X; Y* {
都算,仲要搞到话要全组分两边,一系我,一系佢地$ D4 v) _9 p1 z8 ]
之後咪算,我叫左个男仔去果边叫做“保护” 下佢地
- V0 O$ t6 j4 l8 M" y6 Z# h# H" k始终在上海,有个男生,玩得夜左都安全d
4 S2 }7 {- ^* y" t/ g6 G8 X9 W点知愈黎愈过份,果兩個女仔仲要切我生豬肉5 w6 x* K5 f7 s% z% N
搞到我好似魔鬼咁,最大鑊我咩都無做過!真係無囉!) d  z* O- U# K8 q5 u5 g1 f' n/ L1 ], M
我對佢地七個都咁好嫁!0 S% J9 m2 j9 e8 x' w; V" Y2 b( }
真係好後悔當初咁“偉大” ,無條件咁對佢地好
1 Z3 Y+ c$ g2 r) i% Z1 n- a而家反而被反咬一口!
8 {) ~( ^# b! k你話,對人好仲要咁既下場!你話做人為咩?!# J/ f1 k3 h5 A+ c+ b% `
頂佢地個肺- a; y9 N5 V9 ^" v( E3 a) Y7 o

- L* _: m7 k0 i5 j6 x
8 G; o+ b7 V/ ~$ Y4 u' s邊隻死仔係奉命呀? --唔知
' g5 N+ h, Q3 N0 i) {8 g4 p- S
失去自由邪神回歸
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
5 Q) @; F- d1 e: k$ Y# \3 [3 u8 Lgoodnicelady 發表於 2010-6-28 10:38 PM
果期中意
失去自由邪神回歸
我上海紧呀,七月十号晚先番香港% _% m( T& g; T' \" `
上到黎做左组长,谂住做番个好人% f( s4 t& G% ^" K2 C
睇住七个女仔,两个男仔6 x) {2 R7 r* |$ p4 j5 l
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上3 t1 T- M: k2 n* v% r" r% O
惊佢地思乡同惊佢地唔开心
1 |  i: x3 l* P+ T+ W2 Z( T5 D0 u1 k点知过左十日就出事
: R3 m$ m% }6 G% m' M9 ^( b- \组入面有两个女仔话我对某 ...
4 w# Q: x" j2 n' t- V$ X$ `. E大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
5 o8 T* B- i+ U. |; F, R3 c
4 A- ~7 z4 e; k( Z3 E& A1 g6 Oef 有幾多人入港男區..../ w5 \( Z6 u) N: R# k! `
一對手數哂
我上海紧呀,七月十号晚先番香港$ ~3 K- ]+ G2 i5 u0 H: c+ G
上到黎做左组长,谂住做番个好人
+ S) w+ a, L8 z9 j! e6 b睇住七个女仔,两个男仔6 Q/ }1 ^6 b1 c. [3 [
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上+ m4 H3 l5 a- Y
惊佢地思乡同惊佢地唔开心* b7 L8 b' o9 J3 G, _+ r
点知过左十日就出事/ L8 S) r6 ^2 x3 b
组入面有两个女仔话我对某 ...0 x/ J% ^0 s  |2 i: T* p6 U9 v) [8 N
大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!) h* J1 o% a. `5 P  ^3 \% \6 v5 I
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:46 PM
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
失去自由邪神回歸
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!3 f7 E0 b5 Y% K9 N* n4 x
大邪神 發表於 2010-6-28 10:50 PM
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀! 8 |( l% O' R0 Y( t4 H$ h; s
goodnicelady 發表於 2010-6-28 22:35
  R- o9 \( X) u% B% ?: f. U! o- S9 u1 c/ I! H# a; q- @
2 j5 z% F- ~" S% M5 p" O" W9 A& c
小手術的話都無需太憂心, 當比自己休息三五七個星期就可以了, 難得可以休養生息叉吓電, 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇~, F6 K7 e0 \) o1 i6 u
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫, 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~" P9 _- @" I0 L7 t, Y. Q4 d* X1 A' B
(ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河.....叻呀佢! 靚花您千祈咪學佢呀! )
9 d2 Z# r6 t6 @0 g而且, 呢度唔會執笠喎, 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~:F
$ E: J6 @( z& J
8 w1 R/ B) k  h& f
boy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  
6 d  F+ \' [( y6 f; hktwu2007 發表於 2010-6-28 22:35
5 @' P- g  ^) M8 j8 b0 P4 B; {9 W2 F7 n5 @

. x7 h1 U2 D- a  j( v我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
咁不如個個都不理!欲擒故縱…2 Y; F  Y4 T9 O4 n8 S
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:53 PM
! o! b5 n5 a) \
我擔心佢地安全多D
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。