<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 大家覺得我隻北京狗可唔可愛?
返回列表 回復 發帖

大家覺得我隻北京狗可唔可愛?

覺得可愛既話我可以放多D
不過本人正需要流量,求流量
先多謝
已加圖~
需要10點先換到.....煩....

1280 x 1024 PIXEL下載

評分次數

放多D

要至少10點先換到
麻X煩

評分次數

哈哈~~捲起佢,佢冇反抗咩
哈哈~~捲起佢,佢冇反抗咩
kakei撒旦 發表於 2010-8-30 11:51 PM
我D屋企人有時係咁無聊
可能佢慣左
我D屋企人有時係咁無聊
可能佢慣左
0110851 發表於 2010-8-31 01:22 AM
我加既係【威望】同【魅力】係唔同
最簡單既講法【威望】= 10【魅力】
我加既係【威望】同【魅力】係唔同
最簡單既講法【威望】= 10【魅力】
自由神 發表於 2010-8-31 01:25 AM
積分名稱:威望
增加方法:由版主及管理團隊對發表好貼子會員獎勵
特性:能兌出,不能兌入
兌換比率:威望1=流量1

換果時至少要有10點

評分次數

• 自由神

積分名稱:威望
增加方法:由版主及管理團隊對發表好貼子會員獎勵
特性:能兌出,不能兌入
兌換比率:威望1=流量1

換果時至少要有10點
0110851 發表於 2010-8-31 02:26 AM
thx~~~
唔知點解換唔到>.<

643 x 281 PIXEL下載

不错,但是相片有点模糊,是否用手提电话来拍?其次,如果可以,提议用1次闪光灯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 大家覺得我隻北京狗可唔可愛?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。