<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 從 2036 年 回 歸 未 來 人 John Titor 大 預 言[樂+10]
返回列表 回復 發帖
有無人知道如果真係發生核戰,
全世界的核武加埋可以毀滅"地球"幾次....?
Originally posted by dav at 2005-5-19 01:32 AM:
2004 年 後 , 奧 運 會 將 取 消 。

??????喂!!完啦!仲講!徙氣!

DAV
我諗佢意思係過完2004年個奧運,
之後就冇lu@@"
咁咪即係北京奧運搞唔成=.="
我想講一樣呢...如果佢係未來番黎....佢經歷過依家呢個時代丫.......咁依家一家有一個 叫John Titor 既人係呢一分鐘存在緊...佢2036 年 就會你一個美國軍人 ...但係依家件事搞到咁大..咁活係依家2005年既John Titor佢自己點解會唔知呢?如果佢好細個....佢d父母又唔出黎講??仲有佢既預言only中左一個..就係bush連任..不過呢個預言..有幾難中牙???
Originally posted by kid1989717 at 2005-2-18 05:39 AM:
據 說 , John Titor 最 初 出 現 在...
有問題!
如果佢係想睇我地點過2000年既千年蟲問題,佢應該去1999年尾,而唔係2000年11月!
但係所有野都會有記錄記低,佢根本無必要去睇!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by kid1989717 at 2005-2-18 05:40 AM:
3 2001 年 2 月 , 他 曾 預 言 美 ...
時光機咁普及咁我地咪成日見到未來人?
咁咪乜都亂晒?
如果我地見唔到,咁者係唔普及啦!
如果咁普及,駛乜叫佢拿果部乜野IBM去未來喎!大把人黎買啦!

另外,我唔懷疑佢果部時光機可以突破物理原理,但係佢果部車既鋼,係咪會同我地而家既唔同呢?

[ Last edited by pyliu on 2005-6-7 at 05:01 AM ]
Originally posted by kid1989717 at 2005-2-18 05:40 AM:
美 國 為 左 車 國 家 。 時 光 機 C...
哈!變返咁落後,但係又有部咁先進既時光機!
Originally posted by kid1989717 at 2005-2-18 05:41 AM:
生 化 系 教 授 曹 宏 威 回 應 :
...
雲海個解釋咁白痴架!
Originally posted by kid1989717 at 2005-2-18 05:43 AM:
送上數幅時光機照片
1.
[img]http...
咁多年都仲用紙!
唔知果陣D紙係咪仲用樹做呢?
Originally posted by skpangncc at 2005-5-20 06:26 AM:
有無人知道如果真係發生核戰,
全世界的核武加埋可以毀滅"地球"幾次....?
一次!
因為「毀滅」左一次之後,其他核武都應該冇埋,祉者爆埋,一次就乜都爆晒囉!
very interesting !!!!
we will know the truth very soon ..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 從 2036 年 回 歸 未 來 人 John Titor 大 預 言[樂+10]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。