<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
0 U0 g& D8 \" P4 B

( W! ?6 s5 E$ X; [% `. D既然係吹水版, 那我都離題吹下水吧
- w) A* \; i) Q# T" H0 x儘管我跟神棍伽俐略及hamsubboy在許多議題上意見不同,
* z1 [" T! D1 d2 A4 D3 U( F* m但我都認為呢兩位是君子,
) g4 e! `" {0 D$ B& L3 uandyho 發表於 2011-3-15 11:04 AM
6 H3 ]+ X& F9 [2 ~" X) z! q5 ~
* J! d! Z/ O% f2 j& \( h9 T$ j
係咩?  乜你唔妥我架?   我都唔知添,  見到你講"吹下版吹下水就算Q數",  以為你真係咁瀟脫,  講到底,  原來又係學生哥心態....  
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;! G3 f0 q/ a% U8 ]
我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!+ {  |- d4 P1 D* v
佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...
' w9 ]. F3 u5 D/ z2 r% Y: J打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
- h% Y! Y% q9 i0 k' s
% @  u+ O- D) `6 B2 V# \玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
7 W/ }1 C0 g3 i+ J5 _5 W開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 , v( S7 i, j6 A4 r  M( t
討論區,理應是其是,非其非,' J8 t8 [4 ]4 m1 Y9 {) Q. `& X
就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,  ~1 `' |& P( ^3 _0 L* L3 `# C; n
hamsubb ...0 R5 R2 M) V. @" |
infjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
. {7 ]( w: D0 w$ r甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!1 U! L' o+ A1 J0 Y: B$ w+ K" p5 h
一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞彙? 我亦會以對等言論還你!!!
& F5 ~3 r! s( m8 w* [
; `$ r3 c- ^: R
玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  : |& O5 n* k$ v6 J
K2K 發表於 2011-3-15 11:19 AM
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢? - N2 q5 R, P3 p+ K4 X7 f; ^
返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!

1 M9 ?9 V# K4 g7 u$ F" w) ?% x
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢?
3 j, ~7 _( P( T9 ~返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!7 M; S. P. `# ?  W& M' r" S/ C
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:30 AM
4 T. P/ M+ u* i4 X. d5 K
/ d8 A% _2 e! _. F
你問你老母都先會有答案架, 差仔   
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?$ N. n6 V0 w: v9 j) ^
甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!" `6 e, `+ o6 T+ }+ Z
一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞 ...
3 i, }8 T. C0 |3 K打狗棒 發表於 2011-3-15 11:27 AM
+ X* T& s/ b0 z: C$ J5 h
. F: p. F- h% i7 {( J) m" x: D+ `
人地咪就係就你既發言討論囉,  你鍾意來呢套,  大家咪陪你玩呢套囉,  明唔明呀?     
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;
7 ?  p; u9 m' x8 T, r" I& L. Y我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!5 R5 |1 [+ i8 u
佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...% `0 ^, I& q2 @( e! c
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
1 X( W2 g  L; t( Z
. X8 b' g/ b% @. [
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
; {0 ~# b. `# E3 n, r2 t, k# m3 s
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,0 E: x* S2 j0 d+ V/ D) r1 x! Z
開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 / Q" n! m* T1 U2 D* z
討論區,理應是其是,非其非,
" {0 W/ E7 D& {就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,
1 \' t$ X6 _2 c5 }8 t( thamsubb ...
; I' g9 @8 V, j' O0 r" Qinfjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
( T# f+ G3 \% m. E) I: Z
. [) k( z6 I1 y7 W+ @; y老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 世上無可能有人想法完全一樣啩?. K8 u# X! p7 G5 ]$ v- b, a
我覺得跟佢在對民主或對共黨的看法相近而站在同一立場  v' f; v9 T: d
我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
1 j  J3 O, L. v' M因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事
% G  r" b* Q0 \( K3 ]/ {  x但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦
7 X/ q5 {, ?! o( j$ r1 J+ z# Z
/ V5 h* q- c) P! P& e1 p8 ]! v! W嗱!我話完最無風度的K仔是無膽匪類, 他就即刻吃你口水尾借機抽水, 而且近乎無論點, 7 w- L) i/ ^1 j  }/ b
抽水以顯示自己好似係叻人, 其實就笨實到唔使恨, 你話我有無話錯佢呢?
: E9 P/ x0 F' k! P
# L( y0 H, l) d; O# t  z5 w" a
**** 本內容被作者隱藏 ****
5 k( }# s! G( J) ?5 S2 o/ wvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:37 AM
8 F7 i1 f( ^* f. D/ G& j$ e2 P
- P9 h- M  N) W* T和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, 1 Z6 j6 T  X; Q" |$ g, y  C4 [
總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?
  X4 R  h+ [/ _
6 b' w4 k3 B  |! s  C8 [另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎?
- N! P3 J! P( ~$ L- h) R3 p
) Y( `0 k) w- E  X  ]) v* ~
老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 只是我覺得跟佢在對民主或對filter_199的看法相近而站在同一立場
2 s9 C3 E' j$ I2 O我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
- c# b, \4 B* t因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之 ...  Y' l5 m) Q; l! I( Y5 `
andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
2 e% Z; q- ~1 N  U+ y
3 H) }9 [, B4 i. e
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。