<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我愛上一名女性朋友
返回列表 回復 發帖
不過出去都係行商場..
LOFREE 發表於 2011-5-7 12:41 AM
你想行咩?
咪咁快諗住入架步先得嫁
你想行咩?
咪咁快諗住入架步先得嫁
自由神 發表於 2011-5-7 12:43 AM
多謝你意見...明天再談..要睡了..88
你想行咩?
咪咁快諗住入架步先得嫁
我都知係要等GA..係我太心急者.....但我可以做D咩呢~
你想行咩?
咪咁快諗住入架步先得嫁
甘我應該點做~
你想點先?
想追佢定純想搞人?
老老實實....你真係中意人想同佢成為情侶
你應該做既係先keep住而家咁既關系先
人地有心避你既表白,夾硬黎只會食檸檬
你keep住咁既relationship先,過多排先試下佢意思~
始終你地而家關系唔差,無謂博住

如果你只係想滾人上床~對唔住...我唔會幫你
老老實實....你真係中意人想同佢成為情侶
你應該做既係先keep住而家咁既關系先
人地有心避你既表白,夾硬黎只會食檸檬
你keep住咁既relationship先,過多排先試下佢意思~
始終你地而家關系唔差,無謂博住

如果你 ...
自由神 發表於 2011-5-7 11:27 PM
下..我唔係LAW..-.- 真係愛佢.. 之不過我可能太過心急~.~ 佢將佢之前GA過去講過俾我聽, 不過我無介意因為我真係鍾意佢..成日想打俾佢..不過又怕煩到佢..哈哈
下..我唔係LAW..-.- 真係愛佢.. 之不過我可能太過心急~.~ 佢將佢之前GA過去講過俾我聽, 不過我無介意因為我真係鍾意佢..成日想打俾佢..不過又怕煩到佢..哈哈 ...
LOFREE 發表於 2011-5-7 11:57 PM
-.-中哂毒
好明顯...哈哈
25歲仔中晒毒, 講都無人信..哈哈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我愛上一名女性朋友

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。