<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 昨晚[姊妺逃]翠翠黃色短打lookk@CAP
返回列表 回復 發帖
老芷珊一向有CAP, 上一輯佢嘟有啲sexy位睇吓, 而現在新輯[最佳男主角]; 睇啲預告片老芷珊就無乜sexy有得睇.

今日[都市]唔見咗彩玉, 只有++同男神so晉停. ...
bobo21 發表於 2015-4-14 05:27 PM
睇啲預告片老芷珊穿條紅裙坐咪so 溝既.冇近shot
唔通彩玉唔撈
睇啲預告片老芷珊穿條紅裙坐咪so 溝既.冇近shot
唔通彩玉唔撈
胡生 發表於 2015-4-14 06:15 PM
1. 睇今輯[最男]啲預告片, 訪問啲[最男]時, 見老芷珊個個lookk都包晒, 冇sexy位可看, [[穿條紅裙坐咪so 溝]]都唔知會係邊集.

2. 唔通彩玉靜靜雞閃咗, 連今個禮拜[上門教煮餸]都唔係彩玉主持, 再留意睇.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
冇彩玉我
1. 睇今輯[最男]啲預告片, 訪問啲[最男]時, 見老芷珊個個lookk都包晒, 冇sexy位可看, [[穿條紅裙坐咪so 溝]]都唔知會係邊集.

2. 唔通彩玉靜靜雞閃咗, 連今個禮拜[上門教煮餸]都唔係彩玉主持, 再留 ...
bobo21 發表於 2015-4-14 06:51 PM
先係宇詩.如彩玉走埋.都市淫情只有芝0了
本帖最後由 bobo21 於 2015-4-14 10:24 PM 編輯 都唔知, 再睇吓先, 節目簡介啲資料; 上周才更新過, 寫着有加入彭慧同朱敏兩個新人, 而舊人又無變喎, 仍然有宋小姐, 採肉, ++同埋林淑敏啵.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
先係宇詩.如彩玉走埋.都市淫情只有芝0了
胡生 發表於 2015-4-14 09:44 PM
上輯[最佳男主角]都仲有cap圖, 今輯暫時都未有.

東張西望 (15).jpg

東張西望 (15).jpg (223.9 KB)
1600 x 900 PIXEL下載

東張西望 (19).jpg

東張西望 (19).jpg (229.1 KB)

東張西望 (20).jpg

東張西望 (20).jpg (224.4 KB)

最佳男主角 CH (1).jpg

最佳男主角 CH (1).jpg (345.2 KB)

最佳男主角 CH (6).jpg

最佳男主角 CH (6).jpg (199.3 KB)

cgn
上輯[最佳男主角]都仲有cap圖, 今輯暫時都未有.
bobo21 發表於 2015-4-14 10:20 PM
thank.似露少少bra邊..芷珊唔見face都砌得過
thank.似露少少bra邊..芷珊唔見face都砌得過
胡生 發表於 2015-4-14 10:29 PM
[430穿梭機]年代佢都出過泳lookk

魔鬼凶勁透bra...

cgn
[430穿梭機]年代佢都出過泳lookk
bobo21 發表於 2015-4-14 10:35 PM
芷珊飛機埸未發育.[430穿梭機]年代最正身材估係梁詠琳
芷珊飛機埸未發育.[430穿梭機]年代最正身材估係梁詠琳
胡生 發表於 2015-4-14 10:54 PM
[[梁詠琳]]喱件八婆, 波又大, 又有玉, 旦, 勁樣衰, 上次無綫電影有套有佢出鏡, 睇完嘟唔cap佢圖, 好惡頂.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 昨晚[姊妺逃]翠翠黃色短打lookk@CAP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。