<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 港星E+要靠台星上位 , 真係丟家 !!!
返回列表 回復 發帖

港星E+要靠台星上位 , 真係丟家 !!!

【filter-170東網專訊】 薛凱琪出席唇膏活動,透露唇膏對女仔好重要,更能突出女仔嘅笑容,問到對此特別有自信,她說:「我好少讚自己,但我最自信係知道自己係邊個,自己做緊咩嘢,唔會跟風。」

唔會轉呔鍾意女仔

薛凱琪繼又透露剛在越南與台灣女星張鈞甯及陳意涵拍《閨蜜2》個半月三人成為老友,三人分別殺青時都喊,大家都唔捨得對方,說:「我之後返香港,張鈞甯叫我去台灣,我即刻飛過去,三人食咗一餐飯,好開心。跟住嚟梗佢哋分別喺橫店拍劇,張鈞甯仲話用佢方法介紹我去橫店拍嘢。(三人行有冇話同邊個friend啲?)冇,大家都好friend,我哋拍嘢時仲用情侶杯、情侶帽、情侶瑜伽墊,情侶早餐,三個孖公仔。(會唔會因為咁鍾意女仔?)唔會轉呔鍾意女仔,我好肯定鍾意男仔。」================================================================================
大佬 , 張鈞甯  陳意涵喎 ... 絕對係大陸最紅既台妹五甲之二拉 !!!

真係好識選朋友羅
【filter-170東網專訊】 薛凱琪出席唇膏活動,透露唇膏對女仔好重要,更能突出女仔嘅笑容,問到對此特別有自信,她說:「我好少讚自己,但我最自信係知道自己係邊個,自己做緊咩嘢,唔會跟風。」

唔會轉呔鍾意女仔
...
迦樓羅女王 發表於 2016-9-1 09:02 AM
元老一炮過,張鈞甯、陳意涵、薛凱琪
元老一炮過,張鈞甯、陳意涵、薛凱琪
電騙男 發表於 2016-9-1 09:05 AM
換走隻長頸鹿丫唔該 !!!
換走隻長頸鹿丫唔該 !!!
迦樓羅女王 發表於 2016-9-1 09:14 AM
元老一炮過玩盡外國女元首︰希拉里  默克爾  羅塞夫  文翠珊
元老一炮過玩盡外國女元首︰希拉里  默克爾  羅塞夫  文翠珊
電騙男 發表於 2016-9-1 09:24 AM
呢D你玩拉 ... 你比翻四大台妹比我算拉 :
張鈞甯  陳意涵  HEBE  A-LIN
呢D你玩拉 ... 你比翻四大台妹比我算拉 :
張鈞甯  陳意涵  HEBE  A-LIN

迦樓羅女王 發表於 2016-9-1 09:37 AM
想玩四大台妹︰

郭采洁、丁噹、陳意涵、張惠妹
想玩四大台妹︰

郭采洁、丁噹、陳意涵、張惠妹
電騙男 發表於 2016-9-1 09:51 AM
丁當係去台灣發展既大陸妹
丁當係去台灣發展既大陸妹
迦樓羅女王 發表於 2016-9-1 10:04 AM
張惠妹 = 山地人
張惠妹山地名=阿密特 ... 菲律賓土名都有呢個名
張惠妹山地名=阿密特 ... 菲律賓土名都有呢個名
迦樓羅女王 發表於 2016-9-1 10:19 AM
本地賓賓好多Tomboy
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 港星E+要靠台星上位 , 真係丟家 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。