<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 巴拉沙做左岡本女王???
返回列表 回復 發帖
又幾好笑

都好鬼妹格
Grandfather 發表於 2017-4-29 08:32 AM
唔係鬼妹格 ... 係扮鬼妹格

即係好似D竹星妹 , 想融入人地鬼妹群體 , 但始終有D分別 ,
唯有恰D岩岩到步既亞洲仔亞洲妹 , 從而自以為好鬼妹

都係果句拉 , 其實最歧視中國人既 , 就係中國人自己 ...

即係好似D竹星妹 , 想融入人地鬼妹群體 , 但始終有D分別 ,

都係果句拉 , 其實最歧視中國人既 , 就係中國人自己 ... ...
迦樓羅女王 發表於 2017-4-29 08:57 AM
元老歧視賓賓

都係果句拉 , 其實最歧視中國人既 , 就係中國人自己 ... ...
迦樓羅女王 發表於 2017-4-29 08:57 AM
市場主導,所以迎合你囉, 你要j abc嘛
竹星妹 佢地都係搵d有色女仔做fd
市場主導,所以迎合你囉, 你要j abc嘛
竹星妹 佢地都係搵d有色女仔做fd
sarmsan 發表於 2017-5-5 03:25 PM
D竹星妹好賤架 ... 果次我細佬開學 , 我逛下逛下 , 逛左咁校務處

見住個竹星妹校工 , 指住個新入學華裔話(英文 , 但我唔記得原文 , 所以打中文) :
你應該上網查資料 , 唔係咩都來問校務處 , 我係專業架 .... @#$%
D竹星妹好賤架 ... 果次我細佬開學 , 我逛下逛下 , 逛左咁校務處

見住個竹星妹校工 , 指住個新入學華裔話(英文 , 但我唔記得原文 , 所以打中文) :
你應該上網查資料 , 唔係咩都來問校務處 , 我係專業架 .... @#$% ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-5 03:30 PM
元老介唔介意 J 竹星妹

你應該上網查資料 , 唔係咩都來問校務處 , 我係專業架 .... @#$% ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-5 03:30 PM
好賤 咁差妹加因千雪菜c..會唔會本來都係咁
元老介唔介意 J 竹星妹
電騙男 發表於 2017-5-5 03:34 PM
你又未食失憶藥
元老條j只認得竹星
好賤 咁差妹加因千雪菜c..會唔會本來都係咁
sarmsan 發表於 2017-5-5 03:41 PM
千雪D訪問我睇左好多 , 佢應該唔會 ...
菜c就唔知 , 但出道咁耐就比人小足咁耐 , 我唸佢E+唔會咁唔識做人 ;
至於叉妹 ... 口講既就一定唔會架拉 , 但行為就 ...
你又未食失憶藥
元老條j只認得竹星
sarmsan 發表於 2017-5-5 03:43 PM
元老條j只認得竹星???
元老條j只認得竹星???
迦樓羅女王 發表於 2017-5-5 03:45 PM
竹星妹 唔係咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 巴拉沙做左岡本女王???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。