<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 入冬喇 Judy Kwong還來玩曬比比又仲俐
返回列表 回復 發帖
1) 溏3, 香香原本有場白色一件頭泳着戲, 可能都會被CUT, 只得在節目巡禮中睇到少少, CAP到少少畫面, 或者上內地網站才睇到了...

2) 報導話誇世代, 10A都有白色一件頭畫面, 又唔知會唔會CUT埋呢

3) 限 ...
bobo21 發表於 2017-11-30 11:16 PM
垃圾tbb..cut到朱朱敢..叫人以後唔冼睇3日2夜
依個10A白色一件頭畫面..睇來cut

780 x 1097 PIXEL下載

胡生 發表於 2017-11-30 11:24 PM
已經播了出街嗎? 如果係? 是第幾集呢? 想睇翻喎...
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
已經播了出街嗎? 如果係? 是第幾集呢? 想睇翻喎...
bobo21 發表於 2017-11-30 11:32 PM
只簡中睇誇世代..10a泳lookk應未出街
垃圾tbb..cut到朱朱敢..叫人以後唔冼睇3日2夜
胡生 發表於 2017-11-30 11:24 PM
你睇下隔嚟台噚晚節目啲CAP圖, 畫面同角度幾正, 仲有穿泳衣玩低炒, 由下影上去添, 限奶令, 吊啦

1920 x 1080 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
只簡中睇誇世代..10a泳lookk應未出街
胡生 發表於 2017-11-30 11:43 PM
原來還未播

cgn
你睇下隔嚟台噚晚節目啲CAP圖, 畫面同角度幾正, 仲有穿泳衣玩低炒, 由下影上去添, 限奶令, 吊啦
bobo21 發表於 2017-11-30 11:43 PM
viutv d女敢醜
隔嚟台啲女就唔好講喇,你向來嘟唔like看viutv啲女,只係想講人哋拍啲畫面,角度嘟大膽得多,正得多,嘟唔洗加tee啦。。。

cgn
無波睇喇,有競爭睇下會唔會咁

其實d女應該知道, 唔show邊有人識
所以大家都係有野睇既
但個度唔係tbb囉
隔嚟台啲女就唔好講喇,你向來嘟唔like看viutv啲女,只係想講人哋拍啲畫面,角度嘟大膽得多,正得多,嘟唔洗加tee啦。。。
bobo21 發表於 2017-12-1 12:06 AM
個度d女質素難比tbb,唔知點解
個度d女質素難比tbb,唔知點解
sarmsan 發表於 2017-12-1 09:43 AM
大台觀眾多,啲囡囡多識唔奇,viutv還是處於弱勢,知名度就無咁高,不過,余采霖在網上比較多宅男like。

呂麗瑤做viutv節目就無乜留意,到昨天才大家留意佢。

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 入冬喇 Judy Kwong還來玩曬比比又仲俐

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。