<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 湯洛雯中不瘦降米芝蓮肥肉現形,hamsubboy 點評?
返回列表 回復 發帖
肥湯可以坐多一兩年,肥玥仲後生
ericliu 發表於 2019-5-19 03:25 PM
不過如果講 "坐得勤力D" , 我唸係肥玥 ... 我覺得肥湯呢方面懶懶地
不過如果講 "坐得勤力D" , 我唸係肥玥 ... 我覺得肥湯呢方面懶懶地
迦樓羅女王 發表於 2019-5-20 04:16 AM
佢軟綿綿既屁股 "啪啪啪" 咁坐落黎 , 好舒服 !!!
佢坐得越來越重 , 我就被動越來越深入 ... 佢頂唔住手按住我塊雞排胸前 ,
一路搖  一路流住口水 , 對波搖到我眼花撩亂 , 忍唔到手渣落去 ,
點知佢全身係咁震 ... 我先知佢既敏感帶係對波度 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-5-20 04:16 AM
呢期唔見肥玥
係房等緊我
我都幾想比玥玥顏面騎乘 ... 唸到比我係咁奶 , 佢頂唔頂個樣 ,就好鬼興奮 !!!
佢話 : 你好曳呀 ...
我話 : 你想唔想我再曳D???
迦樓羅女王 發表於 2019-5-18 10:54 PM
好想知道你點再曳D
奶屎眼?
好想知道你點再曳D
奶屎眼?
kenlabs 發表於 2019-5-21 06:06 AM
奶宮姨屎眼
好想知道你點再曳D
奶屎眼?
kenlabs 發表於 2019-5-21 06:06 AM
其實E+係咪好普通架咋 ... 我去香討D "引人入性" 度 , 見好多人都玩呢招
白雲太壯太肥,啡奶我都仲可以接受
ericliu 發表於 2019-5-19 09:44 PM
啡奶係咩???
... 你地唔J 靚湯拿???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 湯洛雯中不瘦降米芝蓮肥肉現形,hamsubboy 點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。