<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老第一套 "真聲" 旁白影片上市拉 !!!
返回列表 回復 發帖
元老開壇做直播主     
自拍男 發表於 2019-6-5 10:44 PM
元老想做youtuber
元老住公屋...唔怪得你咯 家庭問題明白既
胡生 發表於 2019-6-5 10:04 PM
唔係公屋 , 係間左房 ... 唔間既話 , 間屋得兩房一廳 ,
咁主人房唔到我地住架拉 , 唔間房咁兩兄弟一間房羅
... 咁仲錄咩音喎
想VRIWS多...係咪應該講淫賓穎上位之路...衰左例子 或者立花上位之路
五大離巢之謎" ..out out地喎
胡生 發表於 2019-6-5 10:07 PM
我都知 ... 但佢我又無咩研究 , 而且近兩個月D人聽佢都聽到厭吧

係outout地架拉 , 但係果D真係有研究 , 所以就會言之有物 ,
前排聽好多講 "安心" 既視頻 , 其實都係言之無物 , 根本為踩而踩
仲話自己果D叫 "分析" , 真係笑左
唔係公屋 , 係間左房 ... 唔間既話 , 間屋得兩房一廳 ,
咁主人房唔到我地住架拉 , 唔間房咁兩兄弟一間房羅
... 咁仲錄咩音喎

迦樓羅女王 發表於 2019-6-6 12:17 AM
間房咁細.你打J唔方便..
我都知 ... 但佢我又無咩研究 , 而且近兩個月D人聽佢都聽到厭吧

係outout地架拉 , 但係果D真係有研究 , 所以就會言之有物 ,
前排聽好多講 "安心" 既視頻 , 其實都係言之無物 , 根本為踩而踩
仲話自己果D叫 "分析"  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-6-6 12:24 AM
敢又係...講 "安心"聽到厭....知你講緊邊個..YES.只抽水..內容一般
另一個係 "五大離巢之謎" , 會講嘉欣  杏兒
子珊  楊怡  法拉 ...FEEL 楊怡  法拉..杏兒最有機心...
間房咁細.你打J唔方便..
胡生 發表於 2019-6-6 01:12 AM
... 打J 姐 , 唔駛叫到D AV女優咁款卦

其實我係大學D四人房宿舍都住左4年 ,
ED野都習慣左 ... 不過果時好多時間係房
E+就要返工 ; 以前D宿友又成日出街 ,
我細佬就仲宅過我 ...
... 打J 姐 , 唔駛叫到D AV女優咁款卦

其實我係大學D四人房宿舍都住左4年 ,
ED野都習慣左 ... 不過果時好多時間係房
E+就要返工 ; 以前D宿友又成日出街 ,
我細佬就仲宅過我 ...
...
迦樓羅女王 發表於 2019-6-6 05:11 AM
甘仔細佬 = 青頭細佬
今日又開始整片 ... 努力 !!!
今日又開始整片 ... 努力 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-6 12:51 PM
整片達人
達人就唔係架勒 , 係想培養多D興趣姐 ...

之前好多興趣都荒癈左 , 返工放工返屋企HEA ,
行屍走肉咁 , 想做D野覺得自己仲生存緊
迦樓羅女王 發表於 2019-6-6 02:54 PM
培養性慾整精華     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老第一套 "真聲" 旁白影片上市拉 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。