<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » "元老制片" 可能會放慢 , 希望大家原諒 ...
返回列表 回復 發帖

"元老制片" 可能會放慢 , 希望大家原諒 ...

本來唸住一進入4日長假 , 就可以做到好多野 ,
但係6AM落街打波一粒鐘後 , 就汗水長流多一粒鐘 ,
要HEA再HEA多一粒鐘先落到街食早餐 ...
咁食埋早餐上黎 , 都無左4粒鐘勒 !!!

因為小弟除左整片 , 都仲有文要寫 ,
前後夾埋都寫左3粒鐘 ... 1PM開始食野+散步 ,
回來就己經3PM ... 可能因為之前果個星期少做運動
HEA左一粒鐘後 , 又要訓返一訓 , 5PM先起返身

起身又開始食野+散步勒 , 回到來又己經7PM ,
就開始寫稿 , 寫到8:30PM宣告個TOPIC作癈唔要得
HEA到9PM就訓左勒 ... 係1AM先醒返
(我呢排都係咁 ... 果日早訓 , 凌晨會起身上一陣網)

無偈 , 對於我來講 , 假期首要就係休息  寫文 ,
整片最多排第3 , 仲有執屋呢 ... 其實散步果兩粒鐘 ,
我都唸緊D稿 , 但有D野就係寫左出來 ,
先知有幾癈 ... 所以整片方面 , 我寧願放慢返少少 ...

一周一片可能都未必得
同埋我發覺YOUTUBE好唔公平 ... 好似星期二上載 "唐詩詠"
立即按 "UPLOAD DATE" 去搜 "唐詩詠" ,
按理係咪一定搜到我條片先???

就係唔係 !!!
我往下拉 , 拉到去果D 3WEEKS-AGO 1MONTH-AGO 既片
都搵唔到我套新鮮滾熱辣既 "唐詩詠" ???!!!
8街勒 ... 原來失CAP圖都唔撚色 !!!有無人可以教下我 , 點CAP現有螢幕畫面果張圖???
慢工出細貨 唔駛急 最緊要快
kenlabs 發表於 2019-6-7 12:11 PM
都唔係架 ... 人生無左衝動 , 好多野都做唔成
kenlabs 發表於 2019-6-7 12:11 PM
慢工出精華     
都唔係架 ... 人生無左衝動 , 好多野都做唔成
迦樓羅女王 發表於 2019-6-7 02:48 PM
唐C有衝動
K兄可唔可教埋我點CAP現有螢幕畫面既圖???
K兄可唔可教埋我點CAP現有螢幕畫面既圖???
迦樓羅女王 發表於 2019-6-7 04:55 PM
買左呢個先

891 x 906 PIXEL下載

我都係寫多D稿先拉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » "元老制片" 可能會放慢 , 希望大家原諒 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。