<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » KT復出勇士照輸落後1:3,Thomaskoon 點評?
返回列表 回復 發帖

KT復出勇士照輸落後1:3,Thomaskoon 點評?

KT復出勇士照輸落後1:3
更多

【Now Sports-體育】勇士於周五雖然有基利湯臣復出並交足貨,但大將史提芬居里乏手感,終主場負92:105,在總決賽落後1:3,欲衛冕餘下比賽必須全勝。勇士在這場比賽雖然續有杜蘭特養傷,但基利湯臣復出,球隊開局士氣不俗,首節領先23:17,而完半場仍領先46:42,然而去仗表現神勇獨取47分的史提芬居里今仗苦無手感,多次施射3分波未能命中。 該隊第3節中段起再沒優勢,當速龍在後段打出一段7:0的攻勢領先71:63後,一直掌控大局。或許是去仗消耗太大,疲態畢露的居里在第4節曾罕有地帶波甩拖,到中段一度落後16分,KT在餘6分47秒射入3分波後追至79:91,算是稍為回魂,不過最終仍以92:105輸波,主場兩連敗。 KT復出交出28分,3分波10射6中表現有交代,而雖然咖哩亦貢獻27分,無奈3分波9射2中。速龍又一次以李安納得分最高,獨取全場最高的36分及摘下12個籃板,至於後備的伊百卡同樣搶鏡,得到20分,已超越之前3場的個人得分總和(18分)。 勇士落後1:3,第5戰將於下周一上演,輪到速龍主場。射手杜蘭特可能復出,算是勇士唯一喜訊。
更多now.com體育新聞及英超、西甲精華,請按此

可愛萬歲 !!! 蘿莉萬歲 !!!
唔係搵嘢賴,不過今日雖然有kt , 但curry明顯真係攰........亦睇到除咗浪花兄弟之外,kd對球隊嘅重要性....即管睇下g5 kd出唔出,出嘅就係仲想搏;相反如果都唔出,就係放棄咗/kd嘅傷比預期嚴重好多倍....
光復香港,時代革命
唔係搵嘢賴,不過今日雖然有kt , 但curry明顯真係攰........亦睇到除咗浪花兄弟之外,kd對球隊嘅重要性....即管睇下g5 kd出唔出,出嘅就係仲想搏;相反如果都唔出,就係放棄咗/kd嘅傷比預期嚴重好多倍.... ...
ThomasKoon 發表於 2019-6-8 01:57 PM

1418 x 2243 PIXEL下載

1240 x 826 PIXEL下載

唔係搵嘢賴,不過今日雖然有kt , 但curry明顯真係攰........亦睇到除咗浪花兄弟之外,kd對球隊嘅重要性....即管睇下g5 kd出唔出,出嘅就係仲想搏;相反如果都唔出,就係放棄咗/kd嘅傷比預期嚴重好多倍.... ...
ThomasKoon 發表於 2019-6-8 01:57 PM
要全勝先有機
而家落後到1-3,都唔諗得咁多...搏得一場得一場....
光復香港,時代革命
而家落後到1-3,都唔諗得咁多...搏得一場得一場....
ThomasKoon 發表於 2019-6-8 05:09 PM
敏敏出場一定贏
有網友話:2016西決--雷勇雷雷勇勇勇(總決好似係--勇勇騎勇騎騎騎)
可愛萬歲 !!! 蘿莉萬歲 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-8 01:50 PM
講真 , D人無睇開NBA既話 , 見我又講可愛又講蘿莉 , 會以為我係咩人???
講真 , D人無睇開NBA既話 , 見我又講可愛又講蘿莉 , 會以為我係咩人???
迦樓羅女王 發表於 2019-6-10 03:30 AM
冇睇開嘅,未必會睇呢個post啦
光復香港,時代革命
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » KT復出勇士照輸落後1:3,Thomaskoon 點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。