<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 請大家記住事實 : 民主遊行係好和平既事 !!!
返回列表 回復 發帖

請大家記住事實 : 民主遊行係好和平既事 !!!

請大家記住事實 !!!
民主遊行係好和平既事 , 拋磚  拿鐵通只係行為藝術 , 黑警比人打到血流披臉 , 就一定係造假 ... 總之只有示威者做任何野 , 都係叫和平  理性  非暴力 , 總之係黑警做既 , 就係暴力打壓 , 明撚未呀你班死港豬???!!!

請大家記住事實 !!!
民主遊行係好和平既事 , 拋磚  拿鐵通只係行為藝術 , 黑警比人打到血流披臉 , 就一定係造假 ... 總之只有示威者做任何野 , 都係叫和平  理性  非暴力 , 總之係黑警做既 , 就係暴力打壓 , 明撚未 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-6-21 01:26 AM
元老終於明我點解咁怕D極右人仕
ericliu 發表於 2019-6-21 02:04 AM
齋講 Ali 我OK
ericliu 發表於 2019-6-21 02:04 AM
其實 , 我對政治都己經唔係好熱衷 , 但睇住D人夾硬扭曲事實 , 忍唔住都要出來UP一兩句 !!!
其實 , 我對政治都己經唔係好熱衷 , 但睇住D人夾硬扭曲事實 , 忍唔住都要出來UP一兩句 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-21 10:11 AM
其實我都係對政治好冷感,但我自己凡事都睇2面,一隻手掌拍唔響,見到面書經常單方面洗腦,見到雙登又可以扭曲到咁,我覺得真係好恐怖。完全將件事合理化咗
其實我都係對政治好冷感,但我自己凡事都睇2面,一隻手掌拍唔響,見到面書經常單方面洗腦,見到雙登又可以扭曲到咁,我覺得真係好恐怖。完全將件事合理化咗 ...
ericliu 發表於 2019-6-21 11:34 AM
齋講太妍,我OK
其實我都係對政治好冷感,但我自己凡事都睇2面,一隻手掌拍唔響,見到面書經常單方面洗腦,見到雙登又可以扭曲到咁,我覺得真係好恐怖。完全將件事合理化咗 ...
ericliu 發表於 2019-6-21 11:34 AM
其實我一直有一個陰謀論 , 就係美國一直咁支持 "政治正確" , 係因為美國可以用呢一招 ,
向全界洗腦 ... 到時佢話咩就咩 !!!
其實我一直有一個陰謀論 , 就係美國一直咁支持 "政治正確" , 係因為美國可以用呢一招 ,
向全界洗腦 ... 到時佢話咩就咩 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-21 02:31 PM
其實而家美國對大陸貿易戰,就好似日本1980年到90年個經濟泡沫咁。當年又係泵水去攪生產業,到生產業比美國好,就貿易戰打你,逼你貨幣升值,攪L死你。日本就失落咗三十年。而家用緊同一種手段攪緊大陸。
其實而家美國對大陸貿易戰,就好似日本1980年到90年個經濟泡沫咁。當年又係泵水去攪生產業,到生產業比美國好,就貿易戰打你,逼你貨幣升值,攪L死你。日本就失落咗三十年。而家用緊同一種手段攪緊大陸。 ...
ericliu 發表於 2019-6-21 10:13 PM
攪L死大陸,我OK
不過肯定香港都一定死埋羅 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 請大家記住事實 : 民主遊行係好和平既事 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。