<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 孫慧雪收千萬富豪飯局邀請,元老點評?
返回列表 回復 發帖

孫慧雪收千萬富豪飯局邀請,元老點評?

查看相片

雪雪榮升索媽更有魅力,成為飯局目標!
更多

書展昨日開鑼,一眾寫真女各出奇謀搶風頭,有制服誘惑,亦有1:1人形攬枕大特賣,當中以孫慧雪(雪雪)、崔碧珈人氣最盛,台妹黃語辰則靠低胸「吸睛」!擁33C上圍的雪雪笑指生B後身材更有睇頭,未知是否因此惹來飯局邀請,對方更開價一千萬!

為期七日的香港書展昨日在灣仔會展開鑼,推出寫真集及新書o靚模及女星紛紛出招吸客。雪雪與鄧洢玲(阿旦)一同現身,吸引大批龍友撐場,現場逼到人貼人。雪雪的寫真照是生B後拍攝,獲讚身材更澎湃,她笑說:「我睇番啲相,有啲都覺得好誇張。」談到拍攝趣事,阿旦說:「影其中一輯相嗰陣,攝影師突然笑我唔生BB就嘥晒,我都唔明點解。(講緊你上圍定下圍豐滿?)我都唔明。(咁你想唔想生?)諗緊,但依家未有人選。」雪雪聞言提議即場徵婚,呼籲有興趣識阿旦的朋友火速買書。

不少女藝人都收過飯局邀請,雪雪雖然已婚兼育有囝囝Riley,但仍未能幸免,她在社交網上載一張對話截圖,有人出價一千萬邀她出席飯局,惟她不為所動,更立即封鎖對方。

傻L左咩???!!!
1000萬呢D價係20年前 , 係KELLY果D先有咋 , 而且好大可能都係吹大左 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-18 02:31 PM
30年前Maggie都值千萬
傻L左咩???!!!
1000萬呢D價係20年前 , 係KELLY果D先有咋 , 而且好大可能都係吹大左 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-18 02:31 PM
40年前鄭九都值千萬
30年前Maggie都值千萬
港燦男 發表於 2019-7-18 03:39 PM
我又唔覺羅。。。十五年前我去越南果陣,
好多人既打j 女神都係Kelly !
去比人玩一晚就有好多打工仔成世都賺唔到既錢
1千萬越南盾=3300港幣
我又唔覺羅。。。十五年前我去越南果陣,
好多人既打j 女神都係Kelly !
迦樓羅女王 發表於 2019-7-18 05:22 PM
元老20歲全盛年代
一夜三次郎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 孫慧雪收千萬富豪飯局邀請,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。