<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 朱千最肥美年代,元老點評?
返回列表 回復 發帖
今日要返工...RODMAN話"唔好 .....元老怎樣啜到佢..講"我要呢
短短地甜文咪幾好咯
胡生 發表於 2019-8-1 09:13 PM
元老字字千金
今日要返工...RODMAN話"唔好 .....元老怎樣啜到佢..講"我要呢
短短地甜文咪幾好咯
胡生 發表於 2019-8-1 09:13 PM
我無唸住佢講 "我" 喎 ... 我唸住係佢直接騎上黎 , 自己郁
我無唸住佢講 "我" 喎 ... 我唸住係佢直接騎上黎 , 自己郁
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 11:32 PM
騎上黎 , 自己郁..元老咪好快起Q...做完...玩耐D啦
幻想一下 , 我 "啪啪啪" 果陣 , RODMAN忍唔住叫我 : "喟呀 ... 你唔好咁大力拉 ..."
我話 : "唔得 !!! 你個躉咁肥大肉厚 , 啪落咁舒服 , 梗係要大大力啪拉 !!!"

"嗯嗯嗯 ... 呀!!!" RODMAN比我啪到打晒冷震 , 我抆 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 04:44 AM
"唔好 ..." RODMAN立即捉住我隻手 , 雙眼水汪汪咁搖住頭 , 搞到我好想鬼蝦佢 !!!
"仲話唔好??? 你D淫水整到我成手都係拉 !!!" 我一路講  手指一路挖 ,
幾下手勢就挖到佢閉紅住面  拼命搖頭 ... "嗯" 只見佢叫左一聲  就忍唔住狂打冷震 ,
吞晒口水咁後仰起黎 ...

"點呀??? 係咪高潮左???" 我淫賤咁問 , RODMAN有D無奈 , 但都點一點頭 ...
見到比我搞到死去活來既樣 , 仲係度喘氣  顫抖既身體 , 仲有一對起伏未停既既肥奶
JJ就更硬拉 !!!  

我忍唔住劈開左RODMAN雙腿 , 佢迷迷糊糊咁未反應得切 , 就用JJ一下插左入去 !!!
"啊 ..." 佢突然好似觸電咁一震 , 一手按住心口  一手扯住床單 ,  
搖住頭  紅住面 , 用水汪汪既大眼係咁哀求我 : "唔好呀 , 我真係會受唔住架 ..."
哈哈 , 試過有邊個男人聽到呢一句 , 仲可以忍住唔插???
"唔好 ..." RODMAN立即捉住我隻手 , 雙眼水汪汪咁搖住頭 , 搞到我好想鬼蝦佢 !!!
"仲話唔好??? 你D淫水整到我成手都係拉 !!!" 我一路講  手指一路挖 ,
幾下手勢就挖到佢閉紅住面  拼命搖頭 ... "嗯" 只見佢叫左一聲  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-2 09:39 AM
元老可以忍住Maggie唔插
幻想一下 , 我 "啪啪啪" 果陣 , RODMAN忍唔住叫我 : "喟呀 ... 你唔好咁大力拉 ..."
我話 : "唔得 !!! 你個躉咁肥大肉厚 , 啪落咁舒服 , 梗係要大大力啪拉 !!!"

"嗯嗯嗯 ... 呀!!!" RODMAN比我啪到打晒冷震 , 我抆 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 04:44 AM
元老真係好有元老粗的風格
元老真係好有元老粗的風格
ericliu 發表於 2019-8-2 11:04 PM
你唔知架勒 ... 有D囡囡就係鐘意老粗
你唔知架勒 ... 有D囡囡就係鐘意老粗
迦樓羅女王 發表於 2019-8-2 11:34 PM
鍾意三行佬
頂一頂先 , 遲D會再寫
幾下手勢就挖到佢閉紅住面  拼命搖頭 ... "嗯" 只見佢叫左一聲  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-2 09:39 AM
我 "啪啪啪" 咁撞入去 ... RODMAN高潮之後身體真係敏感左好多 ,
一插入去佢就全身顫抖 , 雙手扯住床單  皺住眉  口咬唇 , "嗯嗯嗯" 比我搞到好難受
對肥奶更加比我撞到晃黎晃去 !!!

"點呀肥妹仔 , 我插得爽唔爽???" "我 ... 爽 ..." 佢比插得太勁拉 , 把聲都震住咁出 ,
但係我就突然慢左落黎 , 咁佢講 : "如果你想要既話 , 要大聲講出黎架喎"
只見RODMAN身體一路顫動  一路瑟縮 , 面都脹紅左 , 好尷尬咁講 :
"我想要 ... 你快D插我拉"

我屁股輕微咁推進左一下 , 繼續同佢講 : "你叫幾大聲 , 我咪插幾大力羅 !!!"
RODMAN聽到 , 面更加脹紅拉 , 搖住頭  用水汪汪既雙眼哀求我 , 但我都係不為所動
佢唯有叫 : "大力D , 將條JJ插入黎拉"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 朱千最肥美年代,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。