<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:52 PM:

未玩過wo,我最怕呢d,冇啦啦走黎插黎,我試過有個男同學走埋黎,同佢個下體撞我patpat,好白痴= ="
你被睇上了
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 08:55 PM:

無計啦....間學校屎..D人就開放D嫁喇
我以前間學校都係屎野,唔怪得= ="
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:56 PM:

你被睇上了
好驚呀
摺吧啦
男校F.4...<<<<<<同學就無.女就試過好多次XD
Originally posted by crap at 08:12 PM 08:12 PM:

好古惑啊~
香港打球的女子很像男人的......
係嗎????大馬D女好鬼死溫柔啊!!!!你一掂到她她就啊咁叫啦!!!哈哈
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-13 09:05 PM:

係嗎????大馬D女好鬼死溫柔啊!!!!你一掂到她她就啊咁叫啦!!!哈哈
又係香港o既一個為憾 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 09:06 PM 09:06 PM:

又係香港o既一個為憾 =.=
各有各精彩啦!1!
Originally posted by kantang4910 at 2005-4-13 10:20 PM:

唔知醜即係唔知醜,可悲,可笑
先生, 一個2003年入會, 卻連一個topic都無出過的cd rom朋友,

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 1&checkid=339de

請問你有資格去批評他人的TOPIC嗎?

[ Last edited by crap on 2005-4-13 at 11:24 PM ]

mr. kantang4910.jpg

mr. kantang4910.jpg (98.4 KB)
1024 x 768 PIXEL下載

真係羨慕你地..我間學校o的女..唔好話摸..望多眼都想死
Originally posted by Dr.anger at 09:23 PM 09:23 PM:
真係羨慕你地..我間學校o的女..唔好話摸..望多眼都想死
神會保佑你丫!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。