<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【Asu移動】情人反擊中心 [樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 10:34 PM 10:34 PM:

不行ar
佢扯住我d毛唔放arrrrrrrrrrrrrrrrrrr
痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛痛
咁你就唱大聲點咯!!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 22:38:

咁你就唱大聲點咯!!!
'chek chek' 痛
Originally posted by 月月鳥 at 2005-4-14 10:39 PM:

甘無計.....你已經被佢食住LA....
Originally posted by 月月鳥 at 10:39 PM 10:39 PM:

咁唱陳小春ga神啊救救我吧!!!!可能會有用
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-14 22:40:

甘無計.....你已經被佢食住LA....
=.=
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 10:41 PM:

下次到佢去廁所時用相同方法對佢
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 22:41:

小.......=.=""
咩歌
Originally posted by 月月鳥 at 10:42 PM 10:42 PM:

小.......=.=""
咩歌
華文歌
hi, 報到!!!
Originally posted by dexter at 2005-4-14 11:01 PM:
hi, 報到!!!
唔係報到....係要你發表分享
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【Asu移動】情人反擊中心 [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。