<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你的愛情是苦定是甜?
返回列表 回復 發帖
有甜有苦先叫愛情
我同女友關係好好,雖然有時嘈交,不過好快無事
Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-29 06:10 PM:

咁係"單戀"喎.........
(左輪兄,"苦戀"都有甜咖!)
有都係苦中帶甜.........90%苦, 10%甜
Originally posted by pkman55699 at 2005-4-30 01:41 AM:

有都係苦中帶甜.........90%苦, 10%甜
只要有 1% 係甜
咩戀都好難放棄
Originally posted by ~02~ at 2005-4-29 07:57 PM:
愛得太多是一種負荷, 愛得太少是一種折磨! 但最悲的是兩個相愛的人不能相愛~ 我正正陷於這困局!我愛的人愛我, 卻沒法再走在一起
我正是這樣
Shing
Originally posted by Shing at 2005-4-30 08:49 AM:

我正是這樣
可以再講多d嘛?
最初大家係街中認識,跟住大家交換電話,講佢bf之間的問題,慢慢自己對佢產生愛意,佢自己都對我有意思,但是因為我唔想拆散佢同佢bf,之後冇再找佢.
(其實鐘意佢,是否錯誤的?自己找苦嗎?)
Shing

又甜又苦

耿耿於懷從前的愛

就算分開仍然能相愛? 甘相愛又做咩要分開?  我跟XBF分左手大半年喇...但大家重係好似拍拖甘甜蜜, 雖然無親密接觸亦無名無份, 但每個人(包括我跟他自己) 都覺得我地十足十恩愛嘅兩夫妻呢!   真係好甜! 但係每當他身邊出現他的目標, 我就要靠邊站了~ 雖然他一直很愛我, 很在乎我! 但係他並不打算復合~ 理由係佢覺得抱緊了我又無心裝載... 其實他根本未定性~ 學喜力廣告話齋: NEVER SETTLE FOR LESS! 由於同佢太親密, 親密到屋企人甘   ~所以他咩都想同我分享, 包括他的新對象,跟別的女子既甜蜜趣事! 最悲係因為太愛佢, 所以寧願辛苦自己, 忍住淚水裝作無所謂!重要幫佢D愛情問題分析添~ 唉! 呢個真係最苦既地方! [真係唔明點解男人可以甘多心?] 或者天性如此: 男人愛新鮮, 女人愛保鮮卦!
Originally posted by ~02~ at 2005-4-30 10:47 AM:

耿耿於懷從 ...

唔錯是很辛苦!
我都應否這樣嗎?
Shing

To Shing

真正既愛~係讓佢過想過既生活~ 讓佢做佢想做的事! 真正的愛, 是在無法愛的時候,  懂得放手!因為愛不等於佔有!p.s努力加油,你將來一定會好幸福~因為你對愛情認真...支持你呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你的愛情是苦定是甜?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。