<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論]究竟她是一個什麼樣的人
返回列表 回復 發帖

[討論]究竟她是一個什麼樣的人

是1個我大慨7-8年前的1個同學....佢本身是一個唔出聲樣一般有型女feel既女...但於學校冇人埋佢...而我係唯一一個同佢有計傾既同學(由於住同區有時同車回家所致)......甘佢都會同我講下佢d屋企野..仲有感情時...而佢既感情生活簡直一塌糊塗(我認為的)....但當時好多時都唔知點同佢傾談開解她....事情是這樣的...

她本身有1男友(A君)...但因常打她故已萌生分手念頭....而A君既朋友(B君)本身對佢有意....但A君唔知個女仔都知....而每次個女仔到B君屋企玩, 個女仔佢都知會同佢發生關係但仍會照去.....但同一時間C君出現...個女仔同我講佢鍾意C君....又一次係自己屋企又同佢發生關係.....但之後個C君趙完鬆...即閃並不願同個女仔有任何關係....之後D君出現(為C君同學)...個女仔又同D君一齊1年....但突然一天又與A君復合..離開D君...

當時我覺得佢好濫...因佢講呢D野時仲會同我講埋4個男既喜愛招式佢既喜好...根本我都唔明佢諗乜...我覺得佢由頭到尾都係鍾愛A君....其他的出現根本可有可無但又同人發生關係...個女仔究竟她是一個什麼樣的人...想什麼???而個4個男的..有冇邊個最無辜???

我個人認為D君最慘....鍾意個女仔又付出哂點知又俾個女仔甘對佢...

大家不妨討論下民單CASE啦...
我個人認為佢跟本唔知自己要乜,唔知自己想點,同時可能佢屋企人唔多理佢,跟住咪攪成咁。青春期女孩子好多行為好難解釋
我以前ex-gf 個fd都係咁...
有個男朋友係真係好鍾意但又成日去第2個屋企"訓".....
我覺得係貪玩,貪新鮮law...
呢d女仔係咪真係有真愛?
我覺得佢地未玩夠,所以冇....
A先慘, 幾年前無啦啦分手, 幾年後又無啦啦好返, 佢有壓力,唔知幾時又會分手
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-4-29 11:53 PM:
A先慘, 幾年前無啦啦分手, 幾年後又無啦啦好返, 佢有壓力,唔知幾時又會分手
但A常抗個女仔...先分手個喎..
有D女仔係早熟D,而佢地對性既好奇比同年齡既男仔有過而冇不及,
加上佢地又對屋企有反感(有好大可能係種壞)
再加上電視,電影,朋友既影響,令佢對性既觀念開放左...但到佢大左就會保守返嫁喇
其實冇話邊個係慘既,有好多人拍拖都唔一定成功啦.係咪
可能比佢地經一事長一志呢,不過玩弄感情既人,到最後都比感情玩返頭,
我都成日同人講:能玩感情者,善被感情欺!!!

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-4-30 at 12:14 AM ]
呢D女仔係未無腦ga?請恕我直接,
不過我覺得感情係雙方的,一個愿打,一個愿捱,
其他人都無佢扶,係未先?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-29 11:58 PM:
有D女仔係好熟D,而佢地對性既好奇比同 ...
積極回覆+5
一個字: Bitch
Originally posted by Rika at 2005-4-30 01:07 AM:
一個字: Bitch
咁嚴重?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論]究竟她是一個什麼樣的人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。