<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » kiss既感覺...
返回列表 回復 發帖

kiss既感覺...

大家中唔中意錫你既女/男朋友架?
想知道大家有d咩感覺...

1) 好浪漫+好幸福~~
2)   好刺激+透唔到氣~~
3)   因為愛他/她先錫錫~~     
4)   因為想ML而錫錫~~     
5)   無感覺,純粹有得嘴就得~~

如果以上都無係,可以寫出黎分享下

我係覺得好浪漫+好幸福
6) 以上都係
大家講下你對kiss有咩感覺啦...
愛佢就要kiss佢嗎?
講真, kiss唔知點解係一d感覺到無!!!
完全無d奇妙o既感覺, 即使初吻也毫無感覺
你地呢????? 一樣or 好有feel?
Originally posted by yutik at 2005-5-21 12:48 AM:
講真, kiss唔知點解係一d感覺到無!!!
完全無d奇妙o既感覺, 即使初吻也毫無感覺
你地呢????? 一樣or 好有feel?
我初吻冇咩突別感覺..
唔係我唔鍾意個女仔..我係好好好鍾意好愛..
但係可能唔識錫=.=~記得有次係電梯錫..唔知係咪就岩個位..
超有feel..心都黎埋~我女朋友都話好好feel~
有人話..衫吻好似萬花齊放...但係我冇lee隻感覺...
Originally posted by 阿細 at 2005-5-21 07:38 AM:

我初吻冇咩突別感覺..
唔係我唔鍾...
我個初吻都係同個唔係好鐘意既女仔
我都無乜感覺, kiss 要同鐘意既人先有 feel, 我諗啦
如果 kiss 個唔鐘意既人, 我諗係為左搞野
Originally posted by waiting at 2005-5-20 10:35 PM:
大家講下你對kiss有咩感覺啦...
愛佢就要kiss佢嗎?
我諗愛佢就會kiss佢
唔係愛佢就kiss佢
如果佢唔係你女友, 唔通又走去kiss人咩
我kiss 我gf 有兩個原因
1. 因為愛她先錫錫
2. 平時因為敷衍佢 所以錫錫佢^^"
╬無語問蒼天╬
第一次kiss時是1同2都有,但很搞笑囉,因為錫得好激,而當時又唔係好識kiss架,所以吸晒d風落肚,結果肚痛,哈,諗起都好笑!
Originally posted by gundamman678 at 2005-5-21 08:47 PM:
第一次kiss時是1同2都有,但很搞笑囉,因為錫得好激,而當時又唔係好識kiss架,所以吸晒d風落肚,結果肚痛,哈,諗起都好笑!
哇..搞到肚痛啊
未試過tim..
之後有唔有對產生恐懼症啊?

[ Last edited by waiting on 2005-5-21 at 09:50 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » kiss既感覺...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。