<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 【飲食天地】 - 你食晏多數食 d 乜??
返回列表 回復 發帖

【飲食天地】 - 你食晏多數食 d 乜??

你食晏多數食 d 乜??
我好清貧, 會帶自製三文治或帶隔夜飯餸開工, 你呢??
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 01:37 PM:
你食晏多數食 d 乜??
我好清貧, 會帶自製三文治或帶隔夜飯餸開工, 你呢??
Pretty much the same....but sometimes I would eat Subway! Wonderful submarine! Other times I would deep fried some Gyozas and microwave them....

In terms of drinks...I don't drink pop....water or juice is my choice....

如果你鐘意出街食, 有快靚正嘅食肆可以去以下個 link 度推介俾其他 member, 樂版主話明肯推介, 實加分

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54679&fpage=1
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我1至5食晏都去酒樓
因為而家D酒樓越黎平
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 01:43 PM:
我1至5食晏都去酒樓
因為而家D酒樓越黎平
Wah....with the oily food at those 酒樓, I would really worry about your colon, kidney and 甲狀腺...mr 甲狀腺!

食到厭既----米粉
Originally posted by Gretzky at 2005-6-12 01:46 PM:

Wah....with the oily food at those 酒樓, I would really worry about your colon, kidney and 甲狀腺...mr 甲狀腺!
唔怕既,飲多幾杯茶就會冇事架啦
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 03:52 PM:

唔怕既,飲多幾杯茶就會冇事架啦
小試牛刀, 學你玩吓先, 唔好見怪

有日甲狀腺飲茶叫咗籠虾餃, 點知籠虾餃好嘈, 佢咪拉開其中一隻虾餃條拉鏈睇吓, 點知入面有間舖寫住「吉舖招租, 电9xxxxxxx」, 咁啱甲狀腺日日酒樓開飯, 都諗住開酒樓, 咪打個电話睇睇幾錢租囉, 电話接通, 另一隻虾餃響起嚟, 跟住仲震埋添, 酒樓經理行埋嚟, 攞起隻虾餃 :「喂, 哦, 租鋪, 等等」 然後解開第三隻虾餃三粒袖口鏤, 行入去再搭lip落三樓, 一出lip門轉左第三個單位襟鐘, 應門嘅原來係樂版主, admin 响後面話:「打緊牌呀, 打埋最後呢圈先啦」 跟住蟹版主話:「一筒, 二萬, 三萬, 四索, 五筒, 蛇」 樂版主:「碰. 三隻五筒, 一對自板做眼, 骷髏」 admin:「自摸, 食, 四隻紅中, 加隻發財, 四條 」 篤準板主:「唉, 又三炒, 扣幾多呀?」 admin:「算喇, 你都負分囉」 籠虾餃咁嘈, 原來係第四隻虾餃幾日都冇虾食, 個肚餓到打鼓.

呢個故事教訓我哋向 26FUN 求婚好無謂, 有好嘢自動自覺分享大家 happy.

[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 05:55 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:45 PM:

小試牛刀, 學你玩吓先, 唔好見怪
...
我當然唔見怪啦
希望我地將來有機會合作singgeihot兄
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:

我當然唔見怪啦
希望我地將來有機會合作singgeihot兄
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 【飲食天地】 - 你食晏多數食 d 乜??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。