<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [12/7吹水加分題]討論你地會不會忍讓一個曾經得罪自己的人
返回列表 回復 發帖

[12/7吹水加分題]討論你地會不會忍讓一個曾經得罪自己的人

我一定唔會退讓既,甚麼退一步海闊天空簡直是懦夫的行為,你系咁諗人地唔一定系咁諗,佢系識咁諗就唔會得罪你在先,窮追猛打你在後la,所以一定要搏命,你搏命而輸都叫有性格丫,你搏都唔搏就拂袖離開幾樣衰ar!!!& P8 X/ w4 h+ \

; k* \) }' Z) R# q' N6 r8 Y( @[ Last edited by 月月鳥 on 2005-7-11 at 02:50 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
有時我寧願當儒夫
7 q- z$ j' l- f- P* g$ G. x) [因為我奶過野
; T0 q" ~& ~4 Q( t就算我無做錯, 受傷果個都係我, 一時忍唔住氣要承擔既後果可以好大8 }) Z" b. `$ [2 ]7 e1 O4 _
呢個陰影都夠我品味半生1 _1 t2 Q6 h4 V" Y; i$ o
就好似遇過火災既人怕火咁
- m8 e- \* F8 j, Z你可以話我無膽9 ?/ k& |% }1 {. y" z
我認
Originally posted by adamas at 2005-7-11 09:28:
- e- E2 e2 b  g有時我寧願當儒夫
9 Y2 G" R5 u; C" U3 {因為我奶過野
4 R, \0 z' s! d3 J+ ~3 G! M' T* s! Q就...
& O+ k* k* Z- T' j9 j+ _% Z% y  [' n我話人ar,唔系火ar.
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-7-11 09:39 AM:+ X" o# J5 r9 b5 t; m+ c& R$ ?1 W
) `" d- J& e5 `7 H4 ]; V
我話人ar,唔系火ar.
5 ?6 V) g! x8 h7 Z9 C. N- y5 \( o2 k
我都係打個比喻姐
( l0 S1 J' |6 ?7 `7 @3 M% X9 f見過鬼怕黑" z2 q9 h% {$ T$ ^4 x  x1 a7 |
忍得過我都會忍  h/ [( R6 F9 ]& ?. N" g& b) p
儘量避免撐到行
Originally posted by adamas at 2005-7-11 09:43:8 W" z) \* ]2 H6 W9 M5 D
  E* D  H1 Y% h& P8 V
2 N2 K# s: A, l4 {
我都係打個比喻姐3 ?9 R. M: I) Z% y4 r3 X0 b5 ]
見過鬼怕黑, C. o( R6 }, |- b3 ]( u& F7 l0 k
忍得過我都會忍  t5 m" R0 N3 C9 f! m- f
儘量避免撐到行
$ W2 N7 S# [7 u2 e8 @
....................
'性版討論區"
睇心情....
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
又將戰場搬黎吹水版
Originally posted by hkcitywong at 2005-7-11 13:52:- u3 L* m7 X2 X2 e( I# K7 V2 P
又將戰場搬黎吹水版
0 Q. H( c- l9 p% {* z# T1 g  p2 E咩戰場???呢D系意見調查,唔識答就Save,唔好攪攪震!!!
'性版討論區"
形勢人地強過你咪忍lor........
Originally posted by 清揚 at 2005-7-11 03:03 PM:
& B( ~5 C- I: V, O
; W, w1 k  f8 G0 ^0 z咩戰場???呢D系意見調查,唔識答就Save,唔好攪攪震!!!
4 c! W5 p3 e, |; B, f8 i6 I4 I6 t

6 B2 V5 i: G! p
7 A) Y0 _. R( l& l, [0 t
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [12/7吹水加分題]討論你地會不會忍讓一個曾經得罪自己的人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。