<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-12-5 12:58 AM:

唔洗咁牙.....

落腳恨左...OK/??

高b..
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-5 01:00 AM:

高b..
無奈...
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-12-5 01:36 AM:

無奈...

算把啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-3 03:54 PM:
哦,py兄你有踢開波嫁???
係呀!不過不定期囉!得閒玩下囉!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-12-5 08:41 PM:

係呀!不過不定期囉!得閒玩下囉!
盧森保高就咁bye bye lu...........
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-12-3 05:29 PM:
應該都有
係咪中場大腦??
哈哈!冇咁犀利敢叫自己係「中場大腦」!
不過上星期場波係踢小型既人造草地場,一隊得六個人,除左龍門,我地就好似「五筒」咁企,所以都可以叫中場既!
不過踢正規場我就唔係踢進攻主場啦!因為我唔夠氣,活動範圍唔夠廣!
所以就會偏左或者偏右,通常係偏右,因為左腳唔係好識踢波,出波力度又差過右腳好多,好明顯我身體係唔勻稱既!好聽就叫右中場啦!
如果真係要講係邊個既位,就唔知醜話似打碧咸係曼聯果陣既打法啦!
係呢!你到仲有冇踢開波既朋友!
Originally posted by lookityourself at 2005-12-5 12:47 PM:
盧森保高就咁bye bye lu...........
你估邊個自可以管得住班星呢?
Originally posted by pyliu at 2005-12-5 08:49 PM:

b隊教練好似幾堅,不過一定唔係佢
Originally posted by pyliu at 2005-12-5 08:49 PM:

唉..........叫番甘馬曹番黎..或是2002-2003球季那個
不記得叫甚麼名字..........
Originally posted by lookityourself at 2005-12-5 11:01 PM:

唉..........叫番甘馬曹番黎..或是2002-2003球季那個
不記得叫甚麼名字..........
雷蒙?奎雷茲?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。