<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [原創]滿江紅反日意淫版--甘亨合創
返回列表 回復 發帖

[原創]滿江紅反日意淫版--甘亨合創

怒漢衝激 褲浪處
瀟瀟雨歇
抬起頭  指天長勃
壯懷激烈
三千AV畫與聲
八百女優淫和賤
莫等待  青了少年頭
空悲切
南京屠  猶未雪
臣子恨  何時滅
漢推車  插破菊門肉缺
壯志饑餐架妹肉
笑談喝飲倭奴血
待由頭  收拾婊子口
朝顏射

[ Last edited by 甘國武 on 2005-10-15 at 12:50 PM ]
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
唔讚成肛交, 同埋唔讚成食人
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
若見文筆不順,歡迎修改~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
甘先生大作, 小弟不敢邀功, 還是以甘先生一人名義好了。:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
睇完呢首詩
我真係覺得個樓主好小家!!!

你對日本人的不滿點解唔係日本講, 走黎吹水板做乜?
你貪依度後生仔多定係可以令唔熟悉歷史之會員因為你既片面之詞以致投你一票??
先唔理內容講乜
就憑呢點已經令我對你既行徑極度反感!!!

呢篇野我初初睇到已經覺得好過份
你唔單知侮辱緊吹水板
仲侮辱緊成個26fun既會員群組!!!
你當呢度係乜野地方?
言論自由就可以刻意作首詩借勢攻擊日本人??

既然係咁, 何不要求admin同你出埋公告??
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by research2005010 at 2005-10-15 12:54 PM:
睇完呢首詩
我真係覺得個樓主好小家!...
..."
之前九公又話我極度護日
依加你又話我...

護日又唔得,反日又唔得,咁點先得?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
用日本av和色情行為代入南京屠殺如此嚴肅的事件.尤見作者對此悲劇的侮辱和其野蠻思想
.
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-15 12:59:

..."
之前九公又話我極度護日
依加你又話我...

護日又唔得,反日又唔得,咁點先得?
甘生乃"擁毛派"中堅份子, 竟不熟讀"毛語錄", 當心你主子砍你的頭...:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-15 01:10 PM:

甘生乃"擁毛派"中堅份子, 竟不熟讀"毛語錄", 當心你主子砍你的頭...:cool:
"擁毛派"??我自己也不知....
主席都多謝日本,我幹麼罵牠?!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-15 13:13:

"擁毛派"??我自己也不知....
主席都多謝日本,我幹麼罵牠?!
"毛語錄"不定期連載於"青山行宮高級權貴區"...:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [原創]滿江紅反日意淫版--甘亨合創

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。