<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-25 22:54:

duhon 比左人喇,請另謀高就
你trade回有哪些player
EF小人物

Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-25 22:55:

actually, duhon 係我度..................
想唔想trade e.jones
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-11-25 22:55:

ok啦,但唔知trade 唔trade
可以出R. Hamilton, T. Prince & D. Miles 架
你睇下,幾筍:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-25 22:41:

Ming 勸你咪用Cassell trade Redd,原因:得分雖上升,但助攻卻暴跌,呢個Game最唔好用既人就系一D純射手,純射手只會取分~0~
無錯,純射手係無乜用,所以 K. Bryant 嘅排名都要响 M. Redd 同 S. Cassell 之後,其實 yahoo nba 都幾好用,佢個 rank 已經可以話晒俾你聽邊個球員嘅貢獻最多,整體上邊個球員嘅表現好啲﹙如果你信數據嘅話﹚,我平時都係用佢嚟做第一輪篩選。

當然個球員係唔係你隊波需要補充嘅類型就要自己決定啦

p.s. M. Redd   rank 35  
      S. Cassell  rank 37

[ Last edited by 秋葉林 on 2005-11-25 at 11:07 PM ]
Originally posted by wer at 2005-11-25 10:59 PM:

想唔想trade e.jones
想 ~
但我仲想換埋R. Jefferson , 請考慮一下 ~
actually J.Johnson 既表現都唔錯, 點解你唔諗諗 ?
Originally posted by wer at 2005-11-25 22:58:

你trade回有哪些player
我可以出R. Hamilton, T. Prince & D. Miles:cool:
'性版討論區"
Originally posted by wer at 2005-11-25 22:55:

ok啦,但唔知trade 唔trade
trade 唔 trade 都無所謂,最緊要係你覺得有得諗,唔係不合理 offer
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-25 10:59 PM:

無錯,純射手係無乜用,所以 K. B...
睇排名係睇到既, 但你都要睇佢邊方面比較強 ~
如果要出cassel, 我就想換個得分和reb既人 ~
你個jamison有冇可能放 ???  p.s. 我既意思唔係1換1
有冇人知G.Hill,J.Starkhouse幾時出得???
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-25 23:01:

想 ~
但我仲想換埋R. Jefferson , 請考慮一下 ~
actually J.Johnson 既表現都唔錯, 點解你唔諗諗 ?
我當初choose J.Johnson ,但........
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。