<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-7 23:55:

不過你所講o既野我都講過啦
佢放左騎士 center 之後,另外3個都唔穩陣, mihm 更加...
佢好蠢........亂放Z.I........要知Z.I系東岸中鋒既名牌
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-12-7 11:57 PM:

家陣得佢有center,godson,terryjog06等有反應架,仲有人人都有center,唔系得佢有:cool:
仲有 DagameX2
Originally posted by 清揚 at 2005-12-7 11:59 PM:

佢好蠢........亂放Z.I........要知Z.I系東岸中鋒既名牌
過左去就算 ~
now 諗計仲好吧.....
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-7 23:57:

哈哈, 預左 ~
不過你跟我定, mihm 我唔會放既, 相信一放左就會比你執左 ~
攬住件垃圾當金...........
比我一定放,執尼斯特路域仲好:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-8 00:00:

仲有 DagameX2
ha~
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-8 00:00:

過左去就算 ~
now 諗計仲好吧.....
換走籣度夫,我諗D無知既人肯要~M. Okur by terryjog06:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-12-8 12:05 AM:

換走籣度夫,我諗D無知既人肯要~M. Okur by terryjog06:cool:
籣度夫真係慘
我放完佢之後, x...又放, 而家又...

想當初好多人想要呢 (包括你)
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-8 12:09 AM:

籣度夫真係慘

hey, 我 wells 加個人換你odom可嗎 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-8 00:09:

籣度夫真係慘

我用得着,佢用唔著:cool:
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-8 12:11 AM:

hey, 我 wells 加個人換你odom可嗎 ?
冇 gasol 就算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。